Aksoy Film’in yapımcılığında 17 Ocak’ta vizyona girecek olan Çılgın Dersane 3 ‘ü, filmin oyuncularıyla birlikte izleyen özel gösterim davetlileri, çok eğlendiklerini, ve sıcak yaz görüntülerinin içlerini ısıttığını söylediler…

Kış ayının en sert günlerini yaşarken sinema izleyicisi, sıcak sahil görüntüleri, deniz, kum ve güneşle yaza özlem giderecek. Gençlik, dans ve aşk filmi olan Çılgın Dersane 3, daha önceki iki filminde gişede büyük bir başarı elde etmişti.

Filmin oyunularından olan ve aynı zamanda fulbolcu Serenay Aktaş, özel gösterimden sonra yapılan partiye ‘uğurlu kramponlarıyla’ geldi.

Filmin yakışıklılarından Boğaç Aksoy ile Serenay Aktaş, çekimlerden sonra dostluklarının devam ettiğini söylediler ve birlikte poz verdiler.
Filmi önce Akmerkez sinemasında hayranlarıyla birlikte izleyen oyuncular, gördükleri yoğun ilgiden çok mutlu oldular. Filmin ve oyuncuların hayranları Akmerkez sinemasının tüm salonlarını hıncahınç doldurdu. Film çıkışında oyuncular hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

Filmde konuk oyuncu olarak yer alan Sibel Tüzün de partiye katıldı ve ‘Bu kadar genç ve güzel insan arasında enerji yüklendim’ dedi.
Nişantaşı’nda yeni açılan Myway’I tamamen dolduran oyuncular ve yapım ekibi sabahın ilk ışıklarına kadar kutlama yaptılar. Gecede en çok çoşulan şarkı se ‘Çılgın Dersane’ şarkısı oldu.
Buket Kahraman Çılgın Dershane 3'te Dila
karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekti.




Filmin yapımcısı Faruk Aksoy, grip olduğu için özel gösterime gelemedi, fakat Myway’deki partide oyuncularını yanlız bırakmadı.
Duygu Çetinkaya ve Paşhan Yılmazel özel gösterimde bir arada

Filmin oyuncularından Duygu Çetinkaya, yüksek ateşli hasta olduğu için özel gösterime son dakika geldi, akşam da partiye katıldı. Fakat güzel oyuncu ‘Buradan serum yemeğe gideceğim’ dedi.


'Çılgın Dershane 3' , 17 Ocak Cuma günü vizyona giriyor.


Paşhan Yılmazel genç bir hayranıyla fotoğraf çektirdi

Okan Karacan Çılgın Dershane 3'te yine güldürmeyi başarıyor.


Editör: TE Bilisim