Türk sinemasının 100.yılına kadın kaleminden mizah eli değdi. Gupse Özay’ın hem yazdığı hem oynadığı ‘Zeliha’ karakterinin filmi Deliha gala gösteriminde 104 dakika kahkahalarla izlendi. Finalde oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.

Gupse Özay ‘Gülmek ömrü uzatır, hepberaber ömrümüz uzasın inşallah!’ temennisi ile girdiği gala salonundan övgü dolu tebriklerle ayrıldı.

Gupse Özay galada herkesle tek tek yakından ilgilendi.
Eyvah Eyvah serileri ile sinema izleyicisinin yakından tanıdığı Hakan Algül’ün yönetmen koltuğuna oturduğu filmde Gupse Özay ile birlikte Barış Arduç, Cihan Ercan, Derya Alabora, Esin Eden, Zeynep Çamcı, Hülya Duyar, Cenk Durmazel, Korhan Herduran, Ali Çelik, Nezih Tuncay, Gülay Baltacı ve Jeyan Tözüm gibi büyük bir ekip kamera karşısına geçti.
Deli kız ‘Zeliha’nın totemleri, haşarılıkları ve delikanlı halleri ile gerçek aşkı aradığı hikayesi galada izleyicisini kahkahalara boğdu. Galaya sanat ve medya camiasından ünlü isimler akın etti!

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin galada ilgi odağı oldular.
Gupse Özay’ı bu gecede Demet Akbağ – Zafer Çika, Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin, Sedef İybar, Sertab Erener, Gülse Birsel, Sarp Apak, Tarık Ünlüoğlu-Gülenay Kalkan, Ziynet Sali, İrem Sak, Hakan Meriçliler, Rıza Kocaoğlu, Betül Demir, Murat Serezli, Ebru Cündübeyoğlu, Murat Evgin, Aslıhan Gürbüz, Okan Çabalar, Ali Biçim, Salih Kalyon, Gonca Vuslateri, Ayşe Özyılmazel, Hasibe Eren, Yosi Mizrahi, Şencan Güleryüz, Alper Saldıran, Mahir İpek, Serhat Kılıç, Esra Erol, Pelin Öztekin, Haki Biçici, İzzet Öz, Derya Karadaş ve Gönül Ülkü dahil olmak üzere daha bir çok değerli isim yalnız bırakmadı. Filmin afişini hazırlayan tasarımcı Emre Erdem de galaya kuzeni ünlü şarkıcı Mehmet Erdem ile birlikte katıldı.

Usta oyuncu Gönül Ülkü galaya katıldı.
Gala gösteriminin ardından film için Demet Akbağ “Kahkahası bol bir film, inşallah gişesi de bol olur. Bir kadın yazarın kaleminden çıkması daha da anlamlı.”, Ziynet Sali “Başından sonuna kadar gülmek bu karanlık günlerde çok iyi geldi bana.” Esra Erol “Çok gişeli filmlere yeni bir rakip geliyor sanırım.”dedi.

Filmi izleyenler arasında Murat Serezli de hazır bulundu.

Ünlü şarkıcı Murat Evgin galaya klasik tarzıyla katıldı.

Galaya gelen diğer bir ünlü isim de usta sunucu ve yapımcı İzzet Öz oldu.

Galada filmin oyuncuları toplu halde objektiflere poz verdi.
Editör: TE Bilisim