DİDEM BALÇIN İKİ FİLMLE BİRDEN GELİYOR

Yapımcılığını Üçgen Yapımevi'nin üstlendiği, yönetmenliğini Adem Kılıç'ın yaptığı baş rolleri, Çetin Altay (Oflu Hoca) , Didem Balçın, Başak Daşman, Onur Dilber, Ahmet Varlı ve Köksal Engür'ün paylaştığı 'Oflu Hoca'nın Şifresi' sinema filminin çekimleri Trabzon'da tamamlandı. Sonbahar da vizyona girecek film bol kahkaha vaad ediyor.  

'Of'lu Hoca'nın Şifresi' adlı sinema filminde imamın eşini oynayan Didem Balçın, "Trabzon'da çekimler biter bitmez 'Çakallarla Dans 3'ün setine geldim.  Komedi filminde oynamak çok keyifli.  Partnerinizle iletişiminiz iyiyse, sizde doğaçlama yapabiliyorsanız sorun yok!  Mizah zaten açık bir durum.  Komedi filmde oynamak çok ciddi bir iştir. Kamera arkasında ki ekipte çekerken eğlenip gülüyorsa herşey yolunda demektir." dedi.

Didem Balçın 'Çakallarla Dans 3 - Sıfır Sıkıntı' sinema filminde İlker Ayrık ve Murat Akkoyunlu ile birlikte.

‘ASIL ÇAKAL BENİM’

‘Çakallarla Dans 3’ün çekimlerini kısa bir süre önce tamamlayan Didem Balçın, "Bu üçüncü film olduğu için bir anlamda dizi çekmek gibi oldu. Çakallardan İlker Ayrık'ın (Servet) eşini oynuyorum. Muhteşem bir ekip ve İlker (Ayrık) bugüne kadar en rahat ettiğim partnerim. Murat Akkoyunlu, Şevket Çoruh ve Timur Acar ile muhteşem bir dörtlü oldular ama o dört çakalın yanında asıl çakal (Fatma) benim! Dışarıda çakallık yapmaya gidiyorlar, en çakalları Fatma çıkıyor!. Çok güzel bir ekip, sette gerçekten çok eğlendik. Çakallarla Dans'ın 10'uncusu da çekilse gözümü kırpmadan oynarım. O sette o oyuncularla olmak çok keyifli." dedi.


Didem Balçın TOMB RAIDER kostümüyle ilgi odağı oldu.

Gişe olarak ilk iki filmi geçer mi sorusuna güzel oyuncu "İkinci filmin de güzel olacağını düşünüyordum ama birincisi ilk göz ağrısıydı, bu film diğer ikisinden de daha hareketli ve aksiyonu bol komik bir film olacak..." diyor.

Editör: TE Bilisim