Yönetmenliğini Emine Emel Balcı’nın yaptığı “Nefesim Kesilene Kadar” adlı filmde canlandırdığı Funda karakteriyle bu yıl üç ödül birden kazanan Ece Yüksel oyunculukta emin adımlarla ilerliyor.

22. Adana Altın Koza Film Festivali’nde Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü, 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde Ekrem Bora Umut Veren Oyuncu Ödülü,  19. Uçan Süpürge Uluslarası Kadın Filmleri Festivali’nde “Genç Cadı” ödüllerini kazanan Ece Yüksel “Ödüllerim salonumuzun başköşesinde yerlerini aldı. Her ödül töreninde ailem benden daha çok heyecanlanıyor. Her ödül aldığımda benden daha çok seviniyorlar. Onların destekleri olmadan bu noktaya gelemezdim.” dedi.

Ece Yüksel, 22. Altın Koza Film Festivali'nden kazandığı ödülü Türkan Şoray'ın elinden alırken.

Ece Yüksel “Böyle değerli ödüller aldıktan sonra kariyerimi doğru planlamam gerekiyor. Bu konuda menajerim Tümay Özokur’un yardımları büyük.  İster istemez proje seçiminde daha dikkatli olmak gerekiyor.”  dedi.

Ece Yüksel hedefinin yurt dışına açılmak olduğunu belirterek “Bunun için İngilizcemi geliştiriyorum. Ülkemizde birçok yetenekli yönetmen ve oyuncu var. Neden yurtdışında ülkemizi temsil etmeyelim?” dedi.
Ece Yüksel ödülden ödüle koşuyor!
Editör: TE Bilisim