Romantik Komedi "Aşk Tadında" olarak yakaladığı gişe başarısından sonra devamı Romantik Komedi 2 "Bekarlığa Veda" olarak çekilen filmde Sinem Kobal ve Sedef Avcı, Vakko'nun tasarımları olan gelinlikleri giydiler.

Filmde evliliği takıntı haline getiren Didem ( Sinem Kobal) ve evlilik hazırlıkları yapan Esra (Sedef Avcı) nın komik ve eğlenceleri maceraları anlatılırken, seyirci yine kadın ve erkek ilişkilerine ait tespitlerin mizahi şekilde işlenmesiyle bol bol gülecek. Gerçek hayatta evlilik hazırlığı yapan Sinem Kobal için Pratik, evil olan Sedef Avcı için ise nostalji olan gelinlik giyme sahneleri oyuncuların en eğlendiği günlerden biri oldu. Senaryo gereği filmde kimin gelinlik giyeceği ise izleyiciye hazırlanan hoş süprizlerinden yalnızca biri. Çünkü filmde sadece bir gelin olacak. Evli ve bekar arkadaşların birarada olduğunu Romantik Komedi 2'de evlilik mi bekarlık mı daha iyi sorusunun da cevabı en eğlenceli şekilde veriliyor.

Sinem Kobal ve Sedef Avcı 'Romantik Komedi 2'
Bekarlığa Veda ile sevenleriyle buluşacak...
Her genç kadın ve erkeğin yaşadıklarını anlatan filmin birincisine göre komedi yönü daha ağır basıyor.

Gelinlik deneme sahneleri Vakko Wedding mağazasında yapılan ve bol bol gelinlik deneyen ikili, çekimler esnasında eğlenceli anlar yaşadı. Yapımcılığını Boyut Film/ Murat Tokat'ın üstlendiği , yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı filmin senaryosunu Aslı Zengin ve Ceren Aslan yazdı. 14 Şubat 2013’te vizyona girecek filmin merakla beklenen fragmanı da yakında sinema izleyicisiyle buluşacak.

Arda Turan ile tutkulu bir aşk yaşayan oyuncu
Sinem Kobal rol gereği gelinlik giydi...
Editör: TE Bilisim