Çekimleri Akçakoca da 1 ay da tamamlanan, yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yapmış olduğu ve senaryosu 3.5 yılda bilimsel aşk araştırmaları sonucu büyük özenle yazılan yılın en komik filmi "Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu" sinema filminin merakle beklenen Fragmanı yayınlandı. Başrollerini Atılgan Gümüş, Tuğçe Sarıkaya, Orçun Kaptan, Serhat Özcan, Kemal Erek, Kubilay Güleçoğlu'nun paylaştığı ve konuk oyuncular arasında Emre Koç, Deniz Gönen Türkcan, Demet Gönen, Asuman Dabak, Recep Aktuğ ve Zeynep Dizdar gibi isimlerin bulunduğu "Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu" filmin yapımcıları ise “bu film hem eski sevgiliyi unutma hem de doğru sevgiliyi bulma konusunda komik bir rehber niteliğinde olacak” diye söylüyorlar.
“Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” filmi birbirinden özel ve çarpıcı sahneleriyle yakında sinemalarda

“Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” kısaca “esu10y” adıyla sosyal medya da şimdiden adından sıkça bahsettirmeye başladı. 6 saniyelik 9 tane videodan oluşan filmin sahneleri, sosyal medyaya yüklenir yüklenmez birçok insanın dikkatini çekmeyi başardı. Videolar da ise eski sevgiliyi unutmaya çalışırken düşünülen komik durumlar yer alıyor. Kısa süre de videolar da yer alan filmin repliklerinin ise fenomen olması bekleniyor.

Senaryosu 3,5 yılda bilimsel aşk araştırmaları sonucu büyük özenle yazılan yılın en komik filmi seyircilerine kahkaha dolu bir 90 dakika yaşatacağa benziyor.

Yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın yaptığı “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” filminde Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan, Serhat Özcan, Tuğçe Sarıkaya, Kubilay Güleçoğlu, Emre Koç, Deniz Gönen Türkcan, Demet Gönen, Kemal Erek, Sevcihan Tunca, Aslı Bankoğlu, Vahdet Çakar, Asuman Dabak, Recep Aktuğ ve Zeynep Dizdar gibi isimler rol alıyor.

Filme gidecek olan sinema severlerin eski sevgiliyi unutup unutamayacağı şimdiden merak konusu oldu. Filmin yapımcıları ise “bu film hem eski sevgiliyi unutma hem de doğru sevgiliyi bulma konusunda komik bir rehber niteliğinde olacak” diye söylüyorlar.

“Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” kahkahalarla yakında sinemalarda..


Editör: TE Bilisim