Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı, başrolleri Atılgan Gümüş, Tuğçe Sarıkaya, Orçun Kaptan ve Serhat Özcan'ın paylaştığı, Asuman Dabak, Recep Aktuğ ve Zeynep Dizdar’ın  konuk oyuncu olarak yer aldığı  “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu”  izleyiciyi kahkahaya boğacak!

  “Bana Bir Soygun Yaz’ , ‘Peri Masalı’  ve ‘Seni Seviyorum Adamım’  gibi duygusal filmlere imza atan başarılı yönetmen Biray Dalkıran, bu kez “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” ile izleyiciyi güldürecek.

Filmin konusu:
Alper (Atılgan Gümüş) ile Zehra (Tuğçe Sarıkaya) birbirini seven ve evlenmek üzere olan bir çifttir. Zehra’nın babası Erdal ise Alper’den nefret etmektedir. Alper, Zehra ile evlenecek olduğunun ciddiyetine düğün salonunda varmıştır ve bunun stresiyle halüsinasyonlar görerek düğünden kaçar. Zehra’yı terk etmenin pişmanlığının farkına varan Alper’in geri dönme çabaları işe yaramaz. Alper’in en yakın arkadaşı Mutlu ise Zehra’yı unutması için Alper’i aşk doktoruna götürür ve burada “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu”nu tek tek denemeye başlarlar. Acaba bu birbirinden garip 10 yol eski sevgiliyi unutturabilecek mi?
Editör: TE Bilisim