Önceki gün Cide'de gerçekleştirilen final sahnesinde silahlar konuştu... Rol gereği başarılı oyuncu Murat Akkoyunlu'nun kolu çatışma da koparken, yönetmen Ersoy Güler de oyuncuları motive etmek için monitör başında kuru-sıkı atış yaptı ... Başarılı oyunculuğuyla dikkatleri çeken Nazlı Tosunoğlu (Sütlü Nuriye), kızı Nihal'i (Ezgi Asaroğlu) korumaya çalışırken silahlar patlıyor ve o esna da Murat Akkoyunlu'nun kolu kopuyor ...

EZGİ ASAROĞLU KAPRİSLERİYLE ŞAŞIRTTI

Ezgi Asaroğlu kaprisleriyle tüm seti gererken, Nijeryalı oyuncular işe setin neşe kaynağı oldu. Final çekimlerinin bitiminde ishal olduğunu bahane ederek ekiple birlikte yemeğe katılmayan Ezgi Asaroğlu'nun İstanbul'dan davet edilen basın mensuplarıyla  görüşmek istemediği için yemeğe katılmadığı öğrenildi. 


Ezgi Asaroğlu ve Burçin Bildik çekimleri Kastamonu Cide'de tamamlanan 'Sağ Salim 2' adlı filmde.

SETİN NEŞE KAYNAĞI NİJERYALILAR
Nijeryalı oyuncular Jimmy Emerike (Webo), Animashaum Ayodeji (Yobo) ve Prince Franklin (Fifi) 'Sağ Salim 2' adlı filmin setinde neşe kaynağı olurken, başarılı oyunculuklarıyla da taktir topladı. Bir ajans vasıtasıyla keşfedilen, Animashaum Ayodeji (Yobo) basketbolcu, Jimmy Emerike (Webo) futbolcu, Prince Franklin (Fifi) ise İzmirli bir Türk kadınıyla evli olup aynı zamanda Türk-Nijerya ortak vatandaşı.
Burçin Bildik, ikinci filmde de Salim'i oynuyor.

Yönetmen Ersoy Güler 'Sağ Salim 2'ye oldukça güveniyor. "Yüksek tempolu bir film oldu" diyen Güler, "Seyirci bu filmde gülme krizine girecek" diyor.
'Sağ Salim 2' Şubat ayında sömestir'de gösterime girecek.
Editör: TE Bilisim