Survivor’a katıldıktan ve orada iyi bir performans sergiledikten sonra ilk anlaşmasını Figüran filmiyle yapan Serenay Aktaş, flmde tanınmış bir dizi ve sinema oyuncusunu canlandıracak…

Bosphorus Film Makers /Aytekin Mert’in yapımcılığını üstlendiği, Bosphorus Film Senaryo’nun yazdıkları ve çekimlerine İstanbul'da başlanan filmi Tolga Çetin yönetiyor. Kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmin konusu ise kısaca şöyle:

Dünyanın en beceriksiz ve en sakar figüranı Mutlu, eşsiz bir senaryoya sahip olduğunu ve başrol oynayacak kadar yetenekli bir aktör olduğunu düşünmektedir. Olabildiğince sakar fakat bir o kadar da samimi hareketleriyle setin altını üstüne getiren Mutlu ve  yine setlerde ışık asistanlığı yapan ev arkadaşı Cempo, mesleklerinde en üste çıkmak için, kendi senaryolarını çekmek istemektedirler... Bu planlarını hayata geçirmek için, Mutlu’nun figüranlık yaptığı dizinin başrol oyuncusu Pelin Şafak’ı kendi projelerinde oynatabilmek ve dikkatleri üzerlerine çekmek istemektedirler. İki kafadarın bu arada projelerini yapımcı yapımcı dolaştırmaları Pelin’i filmlerinde oynaması için ikna çabaları komik bir dille sinema izleyicisine anlatılacak.

YAPIM ŞİRKETİ      : BOSPHORUS FİLM MAKERS

YAPIMCI                   : AYTEKİN MERT

YÖNETMEN /GÖRÜNTÜ YÖN: TOLGA ÇETİN

GENEL DANIŞMAN           : ÖKTEM BAŞOL

GENEL KOOR         : YUNUS YILMAZ

SENARYO: BOSPHORUS FİLM SENARYO

SANAT YÖN.           : SUMRU AYTAÇ

KOSTÜM: ÖZLEM ÇAKIR

KURGU: ONUR KOÇAK

MÜZİK: RAMİZ BAYRAKTAR

ÇEKİM YERİ            : İSTANBUL

OYUNCULAR:  CEYHUN FERSOY (Mutlu), SERENAY AKTAŞ (Pelin Şafak), FERDİ KURTULDU (Cempo),  ERDAL CİNDORUK (Şahmettin), CEM KILIÇ (Yıldıray), YILDIRIM ÖCEK (Koft Yapım Kamuran),  MEHTAP BAYRI  (Pelin Şafak’ın teyzesi),  UMUT OĞUZ (Yünetmen Ulaş),  VEYSEL DİKER (Tanyeri),  ÜMİT YESİN (Tiyatro Yönetmeni),  FATİH DOĞAN (Tekelci), SELÇUK FINDIKLI (Borayhan), İRFAN KANGI (Reklam Yönetmeni),MİRAÇ BAYRAMOĞLU(Vitamin), MURAT GÖKTEPE (Garson Ahmet), SEYHAN ERDAĞ (Magazin Muhabiri), YAKUP KONCA (Prd Amiri), AYSUN GÜVEN (Pelin Şafak’ın annesi), SÜLEYMAN KARADAĞ (Ti Yapım)
Editör: TE Bilisim