Türk Sineması’nın Zarafet Kraliçesi Filiz Akın, 4500 fotoğrafından oluşan serginin açılışını, Kale Outlet Center’in ev sahipliğinde, hayranlarının yoğun katılımıyla birlikte gerçekleştirdi.

Sergi açılışını yaptıktan sonra, konuşmasını yapmak için sahneye çıkan Akın, kaybettiğimiz sanatçı Oya Aydoğan’ı anarak konuşmasına başladı. "Bugün buruk bir gün. Sabah Oya Erdoğan’ın durumunu öğrendim ve vefatına çok üzüldüm. Kendisiyle yakın bir arkadaşlığımız yoktu ama, meğerse ne kadar çok seviyormuşum. Biraz duyguluyum, kusura bakmayın. Çok büyük bir neşe içinde olamıyorum.’’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Kendisi için hazırlanan dev sergide Kale Outlet Center’a çok teşekkür eden sanatçı, ‘’Çok etkilendim, nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.’’ dedi. Sergi gelirinin bağışlanacağı ‘’Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği’’nden bir çocukla sohbet eden Akın ayrıca; dernek için yapılacak bir etkinlikte tekrar buluşacaklarının sözünü verdi.

AVM müdürü Bülent Karataş, Oya Aydoğan’ın ailesi kabul ederse Oya Aydoğan anısına da dev bir fotoğraf sergisi yapmak istediklerini belirtti .

26.000 m2’lik alanın, tüm koridorları, mağaza vitrinlerinin, Akın’ın en özel karelerinin tüm Avm’yi süslediği sergi; 1 ay boyunca ziyaretçilere açık olacak .

Editör: TE Bilisim