‘Beni Affet’ dizisinin başarılı ve güzel oyuncu Gaye Turgut’un Süryani kökenli bir kadın olan Alev’i canlandırdığı sinema filminde, ‘Karadayı’ dizisinde Can karakterini oynayan Deniz Hamzaoğlu Alev’ in eşi Alanyalı muz ağasını oynuyor. Töreler , gelenekler ve kendi doğruları arasında yaşam mücadelesi veren Alev’in yaşadığı zorlukları anlatan filmin öyküsü Alanya’da geçiyor.

Gaye Turgut

'Kafes' sinema filminin oyuncuları toplu halde
‘KAFES’ VAZGEÇTİĞİMİZ ŞEYLERİN YILLAR SONRA KARŞIMIZA ÇIKMASI VE VE KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUN İÇ DÜNYASINDA YAŞADIĞI TRAVMAYI ANLATIYOR!

Gaye Turgut, “Festivallerde gösterilmesi planlanmış bir film. Hikaye gereği hem yöre filmi hemde Alanya’nın güzelliğini gözler önüne seren bir film olacak. Hikaye dört kişi arasında geçiyor. Benim kızım, eşim ve yıllar önce sevdiğim bir adam var. “ diyor. ‘Yasak aşk mı konu ediliyor?’ sorusuna güzel oyuncu “Yasak aşk değil, insanların birbiriyle karşılaşmaları üzerine, zamanında bazı vazgeçtiğimiz şeylerin yıllar sonra karşınıza çıkması, bunun yanı sıra küçük bir çocuğun iç dünyasında ki çatışmaları, yaşadığı travmayı anlatıyor.” diyor.

Alanya’nın doğal güzellikleri ile tarihi ve turistik yerlerin de gözler önüne serileceği film yurt içi ve yurt dışında festivallerde gösterilecek.
Editör: TE Bilisim