Ünlü oyuncu Kristen Stewart’ın Prenses Diana’yı canlandırdığı, yılın en çok merak edilen ve heyecanla beklenen filmlerinden ‘Spencer’, ABD’de ve gösterime girdiği diğer ülkelerde hem izleyiciden hem de eleştirmenlerden övgü aldı. Guardian, filmi “Baş döndürücü ve muhteşem” olarak tanımlarken, Variety ise “Diana’nın değişim hikayesi büyülüyor” şeklinde yorum yaptı.

Kristen Stewart’ın çok beğenilen performansı hakkında Hollywood Reporter, “Kamera Kristen Stewart’a adeta tapıyor” ifadesini kullanırken, The Telegraph ise “Kristen Stewart ödül sezonunun favorisi olacak” iddiasında bulundu.

‘BİR KRALİÇE KRALİÇE OLMAKTAN VAZGEÇERSE NE OLUR?’
Birçok önemli mecradan takdir toplayan filmin usta yönetmeni Pablo Larrain ise ‘Spencer’ı “Benim neslim bize anlatılan masalları dinleyerek ve anlamaya çalışarak büyüdü. O masallarda prens prensesini buldu ve onu kraliçesi yaptı, bize hep böyle anlatılırdı. Peki, bir kraliçe kraliçe olmaktan vazgeçerse ne olur? O masal alt üst olur. Filmin özünde de anlatmak istediğim tam olarak bu. Bu önemli karar nasıl ve neden verildi? Diana’nın milyonlarca insanın kalbine dokunan ve hayatının dönüm noktası olan kararı verdiği bu günlerin hikayesini yapmak istedim. Dünyanın dört bir yanına ulaşacak evrensel bir hikaye bu…” sözleriyle anlatıyor.

Etkileyici hikayesiyle Türkiye’de de merakla beklenen ‘Spencer’, sinemalarda!

SPENCER

Gösterim Tarihi: 19 Kasım 2021

Dağıtım: CJ ENM

İthalat: Filmartı Film

Yönetmen: Pablo Larrain

Oyuncular: Kristen Stewart, Jack Farthing, Sally Hawkins, Timothy Spall, Sean Harris

Editör: TE Bilisim