Bugün vizyona giren "HAYAT ÖPÜCÜĞÜ” filminin başrol oyuncuları Ali Sunal ve Hatice Şendil, önceki gün (7 Ekim, Çarşamba) Zorlu Center Cinemaximum VIP Katı’nda yakın arkadaşları için özel bir izleme daveti gerçekleştirdi.
 
Özcan Deniz, Hatice Şendil'i yalnız bırakmadı.

BKM Film’in yapımcılığında, samimi, eğlenceli ve bir o kadar da dokunaklı kurgusuyla sezonun en keyifli romantik filmlerinden biri olmaya aday “Hayat Öpücüğü” için gerçekleşen özel davete  pek çok ünlü isim katıldı.
 
Davet için özel olarak hazırlanan VIP katında ağırlanan konuklar izlemenin ardından Morini Teras’da basına kapalı olarak gerçekleşen özel kutlama partisinde eğlendiler.
 
ÜNLÜ İSİMLERDEN BÜYÜK İLGİ VE ÖVGÜ DOLU YORUMLAR

Her yaştan izleyicinin keyifle seyredeceği “Hayat Öpücüğü” ünlü konuklarından tam not aldı. Proje tasarımını Ali Sunal’ın yaptığı, senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’nın yazdığı filmin  özel izleme ve kutlama partisine filmin tüm oyuncu kadrosunun yanı sıra çok sayıda ünlü isim katıldı: 
 
Gül Sunal & Koral Sarıtaş ' Perran Kutman 

Partiye katılanlar arasında; Özcan Deniz, Ozan Güven, Erkan & Didem Petekkaya, Defne Samyeli & Emre Alkin, Pınar Altuğ&Yağmur Atacan, Mithatcan Özer, Ece Uslu, Ayşen Gruda, Aysel Dönmez, Burcu Biricik, Doğa Rutkay, Nevra-Murat Serezli, Çağla Demir, Müge Akyamaç, Tümay Özokur, Tules Evren, Göksel Kortay, Haldun Dormen, Onur Atilla ve eşi, Gürgen Öz, Erdem Yener, Gülhan Tekin ve eşi, Erdal&Güzin Özyağcılar, Burak Hakkı ve sevgilisi, Gül-Ezo Sunal, Tarık Ünlüoğlu, Gülenay Kalkan, Çağlar Çorumlu, Perran Kutman eşi Koral Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Seda Bakan, Ozan Bakan, Eda Ece, Cihan Kamer, Abdurrahim Albayrak ve eşi de vardı.

Tümay Özokur ve Çağla Demir özel gösterimde hazır bulundular.

 
Çağla Demir


Hatice Şendil & Haldun Dormen



Perran Kutman & Abdurrahim Albayrak
SÜRPRİZLİ SON İZLEYENLERİ ETKİLEDİ 
Özel gösterimin sonunda ayakta alkışlanan film izleyenlere duygulu anlar yaşattı. “Hayat Öpücüğü”  filminin romantik ve duygusal dilini çok beğendiklerini özellikle de sürprizli sonundan çok etkilendiklerini söyleyen konuklar filmi 'insanın kalbine değen çok özel, keyifli bir aşk filmi' yorumunu yaptılar.
 

Ahmet Saraçoğlu, Ali Sunal ve Hatice Şendil'in başrolleri paylaştığı
'Hayat Öpücüğü' 9 Ekim'de gösterime girdi
.

FİLMİN KONUSU
Maceradan ve hastalıktan ölesiye korkan Metin bir gün yaşam dolu Hayat’a rastlar. Kavgalarla başlayan ilişkileri bir hayatöpücüğü gibi ikisinin de hayatını değiştirir ve Metin bu aşk sayesinde yaşamanın hayatta kalmaktan fazlası olduğunu öğrenir. Yaşamı böylesine seven ve yaşamdan böylesine korkan bu iki insan bütün imkansızlıklara rağmen birlikte mutlu olmayı becerebilecek midir?    
 
Hayatı dolu dolu yaşamak gerektiğini anlatan romantik ve dokunaklı hikayesiyle bu film sevginin iyileştirici gücünü izleyiciye taşıyacak.
 
Hatice Şendil
KÜNYE
Yapım : BKM Film
Yönetmen : Şenol Sönmez
Uygulayıcı Yapımcı : Fatmanur Sevinç
Senaryo : Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı
Oyuncular  : Ali Sunal, Hatice Şendil, Ayda Aksel, Ahmet Saraçoğlu, Janset, Zerrin Sümer, Somer Karvan, Mehmetcan Mincinözlü, Ali Çelik, Berk Pamir
Editör: TE Bilisim