“Max Maceraları – Dinoterra”da, Kraliçe Felina’yı Hülya Avşar, Aslan Max’ın ezeli rakibi Gölgelerin Efendisi’ni Kenan Doğulu seslendirecek. Aslan Max ise ünlü sunucu Yekta Kopan’ın sesiyle hayat bulacak. Max Maceraları Dinoterra 3 Mayıs’ta vizyona girecek. 

Geçtiğimiz yıl Sezen Aksu, Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci’nin seslendirdiği Max Maceraları’nın yeni filmi “Max Maceraları – Dinoterra”, Türkiye’nin en sevilen isimleri Hülya Avşar ve Kenan Doğulu’yu ilk kez beyaz perdede buluşturacak. Filmin seslendirme çalışmaları için stüdyoya giren ünlü isimler, çocukların merakla beklediği yeni maceranın kahramanlarını kendi sesleriyle adeta yeniden yaratacaklar. Başrolü üstlenen Aslan Max ise yine ünlü sunucu Yekta Kopan tarafından seslendirilecek.  

HÜLYA AVŞAR İLK KEZ 'KÖTÜ' OLDU

Hülya Avşar, Max Maceraları-Dinoterra’da filmin kötü kadın karakteri Kraliçe Felina’yı seslendirecek. Başarılı oyunculuğuyla beyaz perdede boy gösteren Avşar, ilk kez bir animasyon filminde bir kötü karakteri seslendireceğini belirterek yeni macera hakkında şunları söyledi: “Film, aslında çocuklara birlik olmanın, takım olmanın ve arkadaşlığın önemini anlatıyor. Hayattaki çoğu zorluğu aşmanın yolu bunlardan geçiyor. Aslan Max’ın diğer maceraları da bu temayı vurguluyordu. Yani günümüzde unutulan bazı değerleri çocuklara aşılamaya çalışıyor ve bunu da onların ilgisini çekecek güncel temalar üzerinden yapıyor.” Beyaz Kaplanların kraliçesi olan ve Aslan Max’ın ezeli rakibi Gölgelerin Efendisi ile Aslan Max’a karşı işbirliği yapan Kraliçe Felina’yı, Hülya Avşar’ın tüm Türkiye tarafından tanınan sesiyle izlemek şaşırtıcı olacak.

KENAN DOĞULU ASLAN MAX'A KARŞI

Filmin ana kötü karakteri, Aslan Max’ın ezeli düşmanı Gölgelerin Efendisi ise Max Maceraları-Dinoterra’da çocukların en sevdiği şarkıcılar arasında yer alan Kenan Doğulu tarafından seslendirilecek. Seslendirme çalışmalarının çok eğlenceli geçtiğini söyleyen Doğulu, “Kötü karakteri seslendirme önerisi benim için ters köşe oldu aslında. İlk kez bir kötü karakteri seslendirdim. Bu, ben dahil hiç kimsenin aklına gelmeyecek bir durum oldu. Seve seve kabul ettim ve iyi seslendirmeye çalıştım. Umarım, çocuklar bu karakteri de iyiler kadar severler” diye konuştu. Başarılı şarkıcı, Hülya Avşar’ın seslendirdiği Kraliçe Felina karakteri ile güçlerini birleştirerek, Aslan Max’a karşı savaşacak. Max Maceraları’nın ilk iki filminde olduğu gibi süper kahraman Aslan Max ise perdeye yine Yekta Kopan’ın sevilen sesiyle çıkacak.

Editör: TE Bilisim