“Bu buluşmalar benim için çok önemli. Tiyatrodaki tepkiler gibi, anlık ölçebiliyorsun. Hem aralarında oturarak onlarla sohbet edebiliyor, hem de yüz ifadelerini analiz edebiliyorsun.” şeklinde konuştu.
Salonu dolduran yüzlerce seyirciyle toplu selfie çektiren İlker Ayrık ve Hakan Bulut’a, film bitiminde seyirci alkışlarıyla cevap verdi.

Cuma gecesi Beyaz Show’a konuk olan ekip, enerjisi ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Kanal D’ nin iki temsili yüzü İlker Ayrık ve Beyaz’ın bir araya geldiği program, Suzan Kardeş ve Ivana Sert’in muhteşem balkan dansları ve şarkılarıyla da hem ekran başındakileri hem de stüdyoyu dolduran konukları mest etti.

Bu akşam “Yapışık Kardeşler” in konuk olacağı program ise TV8’de yayınlanan Bur Tarz Benim yarışması oluyor. Konuk juri olarak katılacakları programda, Ayrık ve Bulut’un başrolü paylaştıkları Ivana Sert’le birlikte tatlı atışmaları kahkaha tufanı kopartacağa benziyor.

İKİ KAT KOMEDİ İKİ KAT KAHKAHAYLA ‘YAPIŞIK KARDEŞLER’ İZLEYİCİYLE BULUŞTU
Ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncu İlker Ayrık’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve 2015’in merakla beklenen komedi filmi ‘Yapışık Kardeşler’de, yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim’le Selim’in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul’a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar. Bu eğlenceli ve keyifli filmde İlker Ayrık’ın yapışık kardeşini, başarılı oyuncu Hakan Bulut canlandırıyor.
Editör: TE Bilisim