‘KARA BELA’ BU AKŞAM SEYİRCİYLE BULUŞUYOR!
 
Türkiye'de bir ilk... Sonbaharı kahkahaya boğacak filmin ilk gösterimi, binlerce sinema seyircisi ile birlikte Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda yapılacak.
 
BKM Film, yine bir ilki gerçekleştirecek ve kırmızı halı seramonisi de gecenin tüm seyircilerine açık olacak! Hem oyuncular hem de seyirciler kırmızı halıda yürüyerek içeri girecek. Bu organizasyona katılan sinema seyircileri filmi 18 Eylül’de tüm Türkiye’de vizyona girmesinden 2 gün  önce oyuncularla birlikte izleyecek!
 
‘KARA BELA’NIN KLİBİ ÇOK BEĞENİLDİ!
 
13 Eylül Pazar günü paylaşılan; Cengiz Bozkurt, Seda Bakan ve eşi Ali Erel’in seslendirdiği, ‘Kara Bela’ şarkısının klibi çok beğenildi ve on binlerce kez dinlendi! Söz ve müziği Erel’e ait olan şarkı dillere dolandı.
 
Çekimleri İstanbul, Adana ve Gaziantep’te gerçekleştirilen filmin başrollerini Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil ve Cihan Ercan paylaşırken, kadroda Erdal Tosun, Tarık Ünlüoğlu, Zihni Göktay, Zerrin Sümer, Hasibe Eren, Berat Yenilmez, ve İştar Gökseven gibi komedinin önemli isimleri bulunuyor.
 
Film ekibinin de tam kadro katılacağı bu özel organizasyon, bugün (16 Eylül Çarşamba akşamı) Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek. Seyircileri, kırmızı halıda yürüme heyecanının yanı sıra başka sürprizlerin de beklediği ‘Kara Bela’nın ilk gösterimi için biletler Biletix’te satışta!
Editör: TE Bilisim