Quinn Studios’un evsahipliğinde Los Angelas’ta gerçekleştirilen gösterimde Belçim Bilgin hazır bulundu. 

11 EKİM’DE TÜRKİYE’DE

Yapımda Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat’la başrolü paylaşan Bilgin, gecede büyük ilgi gördü. İki genç şairin hayatlarının anlatıldığı yapım, 11 Ekim’de Türkiye’de yeniden gösterime girecek.

VALENTİNA CASTELLANI-QUINN:
FİLM ÖDÜL KAZANMAK İÇİN HERŞEYE SAHİP!


Filmin uluslarası tanıtımı da yürüten Quinn Studios adına Los Angeles QUINN STUDIOS başkanı Valentina Castellani-Quinn geceyle ilgili şunları söyledi: “İnanıyorumki bu film Oscar ve Golden Globe’da En İyi Yabancı Film ödülünü kazanmak için ihtiyaç duyulan her şeye sahip. Filmin kalitesi harikulade, üç esas aktörün muhteşem oyunculuğu, samimi, mükemmel akıcı hikayesi seyirciyi trajediden aşka, gülmekten ağlamaya sevkediyor. Yılmaz evrensel bir hikayeyi, aşkı, hayatı ve sanatı anlatmanın büyülü yolunu bulmuş. Herkesin ve özellikle Amerikan halkının geleneksel ve evrensel değerleri birlikte işleniyor. Kolayca bağlanılıyor, filmde ana dil unutuluyor ve izleyenleri duygularıyla başbaşa bırakıyor. Tüm bunlar yabancı bir film için Oscar kazanmanın önemli koşulları.”

ULUSLARARASI GÖSTERİMLER DEVAM EDECEK

Filmi temsilen gösterime katılan başrol oyuncusu Belçim Bilgin tüm konuklarla tek tek ilgilendi ve sohbet etti. Tüm oyuncular adına övgüleri Bilgin kabul etti. Konuklar evsahibeliğinin yanı sıra, oyunculuğu ile ilgili de Bilgin’i tebrik ettiler ve “ kamerayı seven ve içindekini yansıtan bir oyuncu” olarak tanımladılar.

11 Ekim’de Türkiye’de yeniden vizyona girecek olan Kelebeğin Rüyası, Yılmaz Erdoğan’ın yönetmenliğinin yanı sıra, oyunculukları, görüntüleri ve hikayesinin şiirsel sunumu ile tebrik edildi.

Gösterime katılan bazı isimler şöyle: Paul Maslansky ( Akademi Ödülleri jürisi ve Hollywood yapımcısı), Claire Fordham ( Huffington Post ) Ana Maria La Fuente ( Variety ), Robert Aaronson ( Universal Stüdyo ), Charonne Mose, ( 20th Century Fox ), Angel An ( Samuel Goldwyin Films), Sara Rose ( Picturhause distributor), Robert Rock ( Echobrigge Entartaiment), Andrea Pallaoro ( yönetmen ), Jean Louis Rodriguez (acting coach), Christoph Conrad ( acting coach ), Claire Fordham ( gazeteci ), Aida Takla O'reilly ( gazeteci ), Michael Aushenker( The Malibu Times ).

Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin ve Mert Fırat Kelebeğin Rüyası'nda...

Editör: TE Bilisim