Saygın Film ve Serpil Altın Film’in yapımcılığında Sağsalim’in yazarı Korhan Uğur’un yönetmenliğinde yepyeni bir yol komedisi geliyor. Kızkaçıran 15 Nisan’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk filmi Öldür Beni ile 2008’de seyirci karşısına çıkan Korhan Uğur, Sağsalim filmiyle (serisiyle) dikkatleri bir hayli üzerine çekmişti.

Absürd yol komedisi bizi ‘ölümle takıntısı olan yönetmen’in mizahi dünyasıyla tanıştırmış oldu. Şimdi komedi aynı yoldan devam ediyor. ‘İki düğün bir cenaze’nin eşlik ettiği filmde, bu kez düğünden gelini kaçıran ama gelinle beraber damadı da arabaya atan Ahmet’in komik hikayesi var…  

Filmde Ahmet’i Emir Benderlioğlu, gelini Ceren Benderlioğlu canlandırırken damada Kyamran Agabalaev hayat veriyor. Gerçek hayatta evli olan Emir ve Ceren Benderlioğlu filmde birbirini seven ama evlenemeyen iki genci canlandırıyor. Yani bu filmde ‘fakir kız fakir oğlan komedisi’ yaşanıyor!

Filmde ayrıca Levent Ülgen, Osman Cavcı, Yüksel Ünal, Aydan Burhan, Barış Kıralioğlu, Ergun Kuyucu, Erol Aksoy, Gönül Nagiyeva, Kamuran İnselel, Mehmet Kurt, Timur Kunt, Tulya Örkü,  Kaan Çalışkanoğ ve Ece Ertan rol alıyor.

Filmin konusu…
“Kızkaçıran” düğünden gelini kaçıran; ama  gelini damatla beraber kaçıranAhmet'in komik hikayesini anlatıyor.

Ahmet eski aşkı Gül’ü evleneceği gün gelin arabasıyla düğünden kaçırır. Ahmet’in aynı zamanda Gül’e bir de sürprizi vardır. Kaçırılan tek kişi Gül değildir.

Ahmet Gül’ü kaçırdığında bir planı yoktur. Köydeki dedesine götürmek isteyince abisinden yardım talep eder. Dedesinin köyüne ulaşana dek yolda başlarına birbirinden komik olaylar gelir.
                Kızkaçıran 15 Nisan’da Mars Dağıtım’la sinemalarda!

KONUK OYUNCULAR: Levent Ülgen ve Osman Cavcı
ORTAK YAPIMCI: Menemen Prodüksiyon
MÜZİK: Tufan Aydın
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Ali Cihan Yılmaz
YARDIMCI YÖNETMEN: Hüseyin Sezgin
SANAT YÖNETMENİ: Ufuk Özek
CAST DİREKTÖRÜ: Ezgi Adoeye
KURGU: İlyas Uygur
FİNAL MIX: Kerem Aktaş
KOSTÜM TASARIM: Gözde Şenkaya
YAPIM KOORDİNATÖRÜ: Cemal Varhan & Erkan Gültekin
IŞIK ŞEFİ: Mehmet Uğuş
SES KAYIT: Erdeniz Savaş
SET AMİRİ: Ali Kaptan Demirci
SAÇ & MAKYAJ: Erol Tınmaz
CAST AJANSLARI: Tümay Özokur, Rüzgar Oyunculuk ve Menajerlik
YARDIMCI OYUNCU AJANSI: Cast35
PR & SOSYAL MEDYA: Mad PR & Dijital
Editör: TE Bilisim