İlk iki filmiyle 1 milyonun üzerinde izleyici rakamına ulaşan Kolpaçino serisinin 3. filmi ‘Kolpaçino- 3. Devre’ 11 Mart’ta Film İstanbul yapımcılığında vizyona girmeye hazırlanırken, filmin galası Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleştirildi. Filmin galasına çok yoğun bir ilgi gösterilirken, salonlarda filmi yerden izleyen seyirciler oldu.

Galaya Orhan Gencebay ve Sevim Emre, Yılmaz Ulusoy, İzzet Yıldızhan ve oğulları, Hande Yener ve oğlu Çağın Kulaçoğlu, Fikret Orman, Yılmaz Ulusoy, Turabi, Cem Belevi, Erdal Acar, Berdan Mardini, Cenk Tosun, Ceren - Emir Benderlioğlu, Şüküri Çavuşay, Can Güreler gibi isimler de davetli olarak katıldı. 
ERKAN PETEKKAYA BEYAZ AT GİBİ FİLMİ SIRTLADI

Filmin başrol oyuncusu, senarist ve yönetmeni Şafak Sezer, bütün ekibini kutlayarak övgü dolu bir konuşma yaptı ve ‘No name arkadaşlarımız var yine, sağolsunlar destek verdiler bize. Erkan Abi’miz başta olmak üzere filmi taşıyan babamız, Aydemir abimiz’e bir alkış... Belki indirim yapar fiyatta. Erkan Abi beyaz at gibi bizi sırtladı, sahip çıktı. Paramparça’nın Cannes’da afişleri asıldı, öyle bir abiyle oynadım ben... Erkan Abi’ye de alkış. İnşallah diğer seriler gibi el üstünde taşırsınız’ dedi. Filmin dördüncüsünü de çekeceklerini belirten Sezer ‘
Erkan’ın hala dörtten haberi yok. Klonlama gibi çalıştık onunla. Oynadığını daha yeni öğrenecek. Bizim kapımız açık herkes oynayabilir. Biz bu arkadaşlarla yola çıkarken hiçbir oyuncu arkadaşımız yoktu. Ondan sonra talep oldu’
şeklinde konuştu.
DİZİLERDE ZEVK DE VAR; PARA DA!

‘Başkan’ lakaplı mafya babası rolüyle filme renk katan Erkan Petekkaya ‘Kolpaçino’nun zaten kendisine ait bir seyircisi vardı. 1 ve 2’den dolayı. Ben de izlemiştim. Filme girmem şöyle oldu. Şafak’la üç sene komşuluk yaptık. Yan yana evlerdeydik. Şafak 2.yi çekmişti. Ben de geç geldim eve, ‘Abi izleyelim daha sinemalara girmedi’ dedi, izledik. Üçüncüyü çekersem oynar mısın dedi, tamam dedim. Çeker mi çekmez mi diyordum, çekti’ sözleriyle filme dahil oluşunu anlattı. Oyuncu, komediyi çok sevdiğini vurgulayarak ‘Ben komediyi çok seven bir oyuncuyum. Şu an bu kadar kamera beni çekiyorsa Serseri diye bir dizi çekmiştim. Oradaki absürd role borçluyum her şeyimi’ açıklamasında bulundu.
Petekkaya ayrıca ‘Gerçekten zevk aldım oynarken. Bir mafya babasını oynadım ama herkesin görmediği bir şey olsun istedim, yıllardır dram oynuyorum. Bu sefer başka bir şey olsun istedim. Seyirci de görsün istedim. Çok heyecanlıyım. Başkanla gerçekte karşı karşıya gelmemek için elimden geleni yaparım’ diyerek herkesi güldürdü.
Galaya efsane sanatçı Orhan Gencebay ve hayat arkadaşı Sevim Emre birlikte katıldılar.

Dizi ve sinema karşılaştırması da yapan Erkan Petekkaya ‘Dizi ya da sinema benim için farketmiyor. Eskiden dizi çektiğimizde kaybolup gidiyordu. Şimdiki diziler sinema kalitesinde. Emeklerimizin karşılığı yok olmuyor, internete girdiğimizde izleyebiliyorum. Sinemanın zevki karakterin başı belli, sonu belli. Dizide öyle değil. Oyuncu kendisine grafik çizebiliyor. Benim için her şey para için değil, yaptıklarımız kaybolmuyor. Çocuğum 20 sene sonra Paramparça’yı izleyecek. Para tabii ki kazanıyoruz. Eskiden dizilerden daha fazla para kazanılıyordu ama zevki yoktu. Şimdi zevki de var, parası da. Önemli olan zevki. Ben mutluyum’ dedi.
‘ŞAFAK’TAN ROL İSTEYECEĞİM’

Gala davetlileri arasında bulunan Hande Yener de ‘Şafak’tan bir rol isteyeyim ben, bir dahaki filmde beni de oynatır o zaman. Kendimi oynarım ya da bir komedi’ diyerek oyunculuğa yeşil ışık yaktı.
Aydemir Akbaş galada uzun bir röportaj verdi. Sanatçı medya mensuplarının büyük ilgisini çekti.
Galada tüm sinemalar tamamen dolarken, gecede büyük izdiham yaşandı.

Medya mensupları galaya büyük ilgi gösterdi...

Başarılı yapımcı ve oyuncu İsmail Filiz gala da şıklığıyla dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim