Atalay Taşdiken’in yönetmenliğini yaptığı filmin baş rolünü ise İsmail Hacıoğlu ve “Beni Böyle Sev” dizisinin başrol oyuncusu Zeynep Çamcı paylaşıyor. Galaya oyuncu eşi Vildan Atasever ile katılan İsmail Hacıoğlu, filmi izleyenler aldığı güzel tepkilerden dolayı oldukça mutluydu. Ekim ayında Antalya Film Festivali’nde de yarışacak olan “Meryem” filminin gala gecesinde düzenlenen kokteylde filme özgü “Organik Meryem çilekleri” ikram edildi. Geceye Altan Gördüm, Mete Horozoğlu, Güven Kıraç, olaylı sevgililer Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy, Ayça İnci gibi isimler izledi. Konya’nın Akşehir ve Beyşehir ilçelerinde yapılan ‘MERYEM” filmi 20 Eylül’de izleyicisiyle buluşacak.

İsmail Hacıoğlu galaya eşi Vildan Atasever ile birlikte katıldı.

Filmin Konusu:


Meryem; 17-18 yaşlarında, güzelliği ile tüm kasabanın ilgisini çeken Meryem’e, aynı kasabada yaşayan ve oğulları İstanbul’da çalışan bir aile talip olur ve ister. 10 gün içerisinde nişan, kına gecesi ve düğün yapılır.

Meryem’in kocası Mustafa, düğünden birkaç gün önce gelmiş ve 6 gün evli kaldıktan sonra “Bir düzen kurar, seni de İstanbul’a alırım” diyerek yaşadığı şehir olan İstanbul’a dönmüştür. Meryem sabırla ve tüm masumiyetiyle beklemeye başlar. Filmin esas cümlesi “Bekleyen masumdur” bundan sonra devreye girer ve biz de Meryem’i nelerin beklediğini izlemeye başlarız…
İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever

'Meryem' filminin kadrosu toplu halde.

'Meryem' filminin galasına ilgi yoğun oldu.

Editör: TE Bilisim