Modacı olma heveslisi Zengo (Yasemin Sakallıoğlu), ilhamını mahallesinin dar sokaklarından, kısır günlerinden ve düğünlerden alıyor! En büyük destekçisi ile mahallenin terzisi Fazilet (Dilşah Demir)!

MODA HAFTASINDA BİR ZENGO

Onun podyumu mahallesi, hedefi ise Moda Haftası! Ekürisi Terzi Fazilet ile Moda Haftası'ndaki defilede yer alabilmek için amansız mücadeleler veren Zengo çok güldürecek!

Filmde Yasemin Sakallıoğlu'na Dilşah Demir, Ece İrtem, Semih Varol ve Ünal Kantarcı eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise Şahan Gökbakar ve Megü Manuş üstlendi. Gökbakar, ‘Zengo’ için kariyerinde ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturdu. Yasemin Sakallıoğlu'nun hayallerini gerçekleştirdiği filmi 'Zengo' 6 Mart'ta vizyonda!

ZENGO

Yönetmen: Şahan Gökbakar - Müge Manuş

Yapımcı: Şahan Gökbakar - Togan Gökbakar

İdari Yapımcı: Çağrı Özeren - Tülay İbak

Senaryo: Yasemin Sakallıoğlu

Oyuncular: Yasemin Sakallıoğlu, Dilşah Demir, Ece İrtem, Semih Varol, Ünal Kantarcı, Neşe Mengüloğlu, Burcu Ural, Nurgül Mutlu Akgüneş, Yasemin Yılıkoğlu

Filmin konusu: Zerrin, yaşadığı mahalleye kentsel dönüşüm piyangosunun vurmasıyla bir anda zenginleşmiş, mahalledeki kadınlara kendi tasarımlarını giydirip ünlü bir modacı olma hayalleri kuran, biraz sonradan görme ama son derece içten ve eğlenceli bir kadındır.

Çocukluğundan beri yoğun bir rekabet içinde olduğu Menkıbe’nin kendi tasarımlarını çalıp bir de üzerine defile düzenlemesiyle çılgına dönen Zerrin, yanına terzisi ve en yakın arkadaşı olan Fazilet’i de alarak hayatını değiştirecek çılgın bir maceraya atılır.

Editör: TE Bilisim