“Aşk Tutulması” filminde Fahriye Evcen, “Aşk Geliyorum Demez” de Bergüzar Korel, “Çakallarla Dans” ta Tuba Ünsal’ı kamera önüne geçiren yönetmen Murat Şeker, “Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede” filminde bir başka güzel oyuncu Doğa Rutkay ile çalıştı.

Filmde canlandırdığı twetter ünlüsü pop şarkıcısı Leyla Şekerci karakterinin, filmin 4 ana karakteri Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’ya göre daha “çakal” bir kadını canlandırıyor Doğa Rutkay.

Oyuncu Doğa Rutkay, “Filmin kendini çakal zanneden 4 erkek karakterine göre aslında ben tam anlamıyla gerçek bir “çakal” kadın rolündeyim. Keyifli bir roldü. Heyecanla 7 Aralık’ı bekliyorum derken filmin yönetmeni Murat Şeker, “Bir yonetmen icin her yeni film yeni bir heyecanin baslamasi demektir. Ve her yeni filmin oyuncu kadrosu, olusumu ve uygulamasiyla bu heyecani daha da arttirir. Son 4 filmimde de gunumuz Turk sinemasinin onemli aktrisleriyle de calisma sansi buldum. Fahriye Evcen, Berguzar Korel, Tuba Unsal Ve Doga Rutkay gibi bu topraklarda yetismis hem guzel hem de yetenekli isimlerle calistim. Son goz agrim Doga Rutkay oldu. Hem espri anlayasi olan, hem keyifli hem de calismasi zevkli bir tiyatro oyuncusu Doga. Umarim yeni projelerde de bir arada olacagiz” Dedi…

Büyük ilgi gören ve "Hastasıyız Dede" repliğiyle fenomen haline gelen "Çakallarla Dans" devam ediyor. Serinin ikinci filminde kendini çakal zanneden 4 karakterin komedi dolu macerası devam ediyor. “Çakallarla Dans 2”de kahramanlarımızın dürüst kalma mücadelesine tanıklık edeceksiniz.

Filmin 4 ana karakteri yine başlarını derde sokmadan duramıyor… Bu kez de “çakallık” yapmaya kalkan ama “Çakallarla dans” etmeyi başaramayan filmin 4 ana karakteri kendilerini hapiste buluyor.

7 Aralık’ta vizyona girecek olan filmin 4 karakteri, “Rol gereği bile olsa parmaklıklar arasında kalmak çok zor… Sürprizlerle dolu film de yine macera hiç bitmiyor” dedi…


Yapımcılığını Sugarworkz’ün yaptığı, senaryo ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği “Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede” sinema filmi 7 Aralık’ta Vizyonda…
Dağıtımı Warner Bros tarafından yapılacak “Bir Murat Şeker Filmi” olan “Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede”nin çekimleri 5 hafta sürdü. Komedi türündeki filmde; ŞEVKET ÇORUH (GÖKHAN), İLKER AYRIK (SERVET), TİMUR ACAR (NECMİ), MURAT AKKOYUNLU (HİKMET), DİDEM BALÇIN (FATMA), CEYHUN YILMAZ (ADEM ABİ), HAKAN BİLGİN (BERBER HÜSEYİN) gibi ilk filmde de yer alan oyuncuların yanı sıra DOĞA RUTKAY, ALTAN GÖRDÜM, ÖMÜR GEDİK, NAZENİN TOKUŞOĞLU, NİHAT SIRDAR, KENAN ECE VE SİMGE FISTIKOĞLU konuk oyuncu olarak rol aldı.
Editör: TE Bilisim