RECEP İVEDİK 4 GALASINA YOĞUN İLGİ!

Recep İvedik seri filmlerinin dördüncüsü Recep İvedik 4 filminin galası önceki gece Kanyon Cinemaximum’da yapıldı. Filmin senaristi ve oyuncusu Şahan Gökbakar, yönetmen Togan Gökbakar ve yapımcı Emrah Çoban, gelen davetlilerle ilgilendiler ve filmin sonunda tebrikleri kabul ettiler. Çamaşırhane Film’in yapımcılığında 21 Şubat’ta vizyona girecek Recep İvedik 4’te, İvedik’in İstanbul’da başlayan maceraları, Maldivler’de ısssız bir adada katılacağı yarışmaya kadar uzanıyor ve izleyicisine yine kahkaha garanti ediyor.

GECEDEN NOTLAR:


Gecenin sürpriz isimlerinden Acun Ilıcalı, Survıor yarışmasının benzeri Issız Ada yarışmasının yer aldığı Recep İvedik 4’ün galasına katıldı ve filmi izledi. Ilıcalı, Şahan Gökbakar’a ve filmin yapımcısı Emrah Çoban’a tebriklerini iletti.
Geceye iki yakın arkadaş olan Kubat ile Funda Arar birlikte katıldılar

Yılmaz Ulusoy geceye Recep İvedik hayranı torunuyla birlikte katıldı…

Ece Erken kendisini Recep İvedik hayranı olarak tanımladı.

Geceye katılan basın mensupları en az davetliler kadar kalabalıktı.

Ralf Tezman ve eşi filmi izlerken en fazla kahkaha atan isimler arasında yer aldı.

Doğukan Manço Survıor yarışmasından tanıdığı yakın arkadaşı Duygu Çetinkaya ile birlikte geceye katıldı.

Tüm salonlardan kahkahaların yükseldiği filme ilgi oldukça büyüktü. Film çıkışında herkes birbirine en sevdiği sahnelerin repliklerini anlatıyorlardı.
Geceye ilgi büyüktü. Tüm salonları tamamıyla dolduran misafirler arasında Gökhan Şükür, Murat Boz, Eliz Sakuçoğlu, Acun Ilıcalı, Merve Terim, Fulya Terim, oyuncu Eren Hacısalihoğlu, Doğukan Manço, Duygu Çetinkaya, senarist Ceren Aslan, Fatma Toptaş, yapımcı Murat Tokat, Ece Erken, şarkıcı Betül Demir, Funda Arar, Kubat, Yılmaz Ulusoy, Ralf- Sanem Tezman, klarnet ustası Serkan Çağrı, Saffet Ulusoy, Naz Elmas, Yağız, prodüktör Polat Yağcı, Şahin Irmak, Büşra Pekin, Ezgi Mola, Gupse Özay, Mustafa Sandal, Basketci Semih Erden, Gökhan Zan, Necati Akpınar ve Burcu Esmersoy da bulunuyordu…
Yönetmen Togan Gökbakar Recep İvedik tiplemesinin kahramanı Şahan Gökbakar ile.
Murat Boz galaya sevgilisi ve menajeri Eliz Sakuçoğlu ile birlikte katıldı.

TV8 Kanalının sahibi ünlü yapımcı Acun Ilıcalı Recep İvedik 4'ü kahkahalar eşliğinde izledi.

Editör: TE Bilisim