Adana'ya konuk olarak davet edilen bir çok sanatçı daha genç ve yolun başında olan oyuncu Caner Cindoru'ğa destek vererek yanında olduklarını gösterdiler.

Selda Alkor,Yılmaz Atadeniz ( SE-SAM BŞK ),Süleyman Turan, Menderes Samancılar, Tamer Gözüdeli, Erdal Cindoruk, Zafer Aydan ( SİNESEN BŞK) Nuket Adalı, Alev Akakaş , Şerif Sezer, Engin Ayça, Gülsen Tuncer, Can Kolukısa, Yüksel Arıcı, Sebahattin Çetin, Meltem Savcı, Işık Yenersu, Ayten Uncuoğlu, Işık Yenersu gibi sinemaya hizmet eden oyuncularımız yetenekli ve gelecek vaad edilen oyuncu Caner Cindork'un bu şekilde manşet yapılmaması gerektiğini ve ülkemizde daha büyük sorunlar varken onlar manşet olmalı diye dile getirdiler.

Selda Alkor:
"Bu kadar dikkatle hazırlanmış bir festival küçük hatalar yüzünden bir gazetede gölgelenmemeliydi herşey bu kadar pamuk ipliğine bağlı değil Festivalin ışığı değil ülkemizin ışığı sönmez inşallah "

Menderes Samancılar "Adana Altın Koza Film Festivalimizin ışığını kimse söndüremez bir gazete'nin demesiylede ışık sönmez, Söndürdüğü iddaa edilen sanatçı arkadaşımıza hakaret edileceğine Ülkemizin ışığını söndürmek isteyenlerle uğraşsınlar çünkü ülkemiz karanlığın kıyısın da bulunmaktadır."

Süleyman Turan akşam yemeğinden sonra otel lobisinde karşılaştığı Caner Cindoru'ğa moral vererek üzülmemesi gerekektiğini böyle ufak tefek hatalar olabileceğini söyleyerek "Sen başarılı bir oyuncusun" diyerek destek verdi. "Bu tür haberler manşet yapılmamalı, biz sanatcılar Cindoruk'un yanındayız" diyerek "bu kadar çok yüklenilmemeliydi" dedi.

Gülsen Tuncer "Festival'in bir çok amaçları varken bu kadar olay büyütülmemeliydi Gençlerin önünü açmakla sorumluyuz bizim sektördekiler ve bizler bir yurtdaş olarak görevimizi yapmalı oyuncu kardeşimizi desteklemliyiz dedi.

Caner Cindoruk " Bir Adanalı olarak 19.Altın Koza Film Festivali'nin ödül gecesin de yapmış olduğum sunuculuk hatalarım olduğunun kabul ediyorum ama çok heyecanlıydım ve gerekli özürümüde diledim ama bu gazetenin benim bu kadar üzerime gelmemesi gerekirdi. " dedi

Yazı ve Fotoğraflar: Muharrem ERDEMİR
Editör: TE Bilisim