SİNEMA'YI ÇOK SEVİYORUM!

Son dönemlerin yetenekli aktörlerinden biri olarak gösterilen yakışıklı oyuncu Serkan Kuru, son iki yılda rol aldığı filmlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Yakışıklı oyuncu 2013'te vizyona giren Taş Mektep'te Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlik yıllarını canlandırırken, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

3 Mayıs'ta vizyona girecek Muhalif Başkan isimli sinema filminde Ferhan Şensoy'un hayat verdiği Zafer Başkan'ın oğlu Ozan karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Serkan Kuru, aynı zamanda yeni sezonda bir de psikolojik korku filmiyle de hayranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor. Proje seçimlerinde özenli davrandığını ifade eden Kuru, kendisine gelen bir çok teklif olmasına karşın, yılda 1 ya da 2 sinema filmi yapmak istediğini bunları da özenle seçtiğini dile getirdi.

SERKAN KURU, MUHALİF BAŞKAN'DA FERHAN ŞENSOY'UN OĞLUNU OYNUYOR
Ferhan Şensoy gibi bir ustayla çalışmanın çok önemli bir tecrübe olduğunu belirten yakışıklı Aktör, 'Ferhan Hoca sette muazzam bir disiplin ve hoşgörüyle çalışıyor. Çok genç ve yetenekli bir yönetmenle birlikte çalışmanın verdiği rahatlıkta buna eklenince Muhalif Başkan setinden inanılmaz bir keyif aldım' dedi.
KURU, 'TAŞ MEKTEP'TE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü CANLANDIRDI
Yakışıklı oyuncu Televizyon dizilerinde de boy gösterdiğini ancak Sinema'yı daha çok sevdiğini de ifade ederek, kendisini özellikle komedi ve romantik filmlerde daha mutlu hissettiğini belirtti. 3 Mayıs'ta vizyona girecek Muhalif Başkan isimli sinema filminde Ferhan Şensoy, Yusuf Atala, Ali Yaylı ve Dost Elver gibi usta oyuncularla birlikte rol almanın kendisine büyük heyecan ve tecrübe kattığını dile getiren yakışıklı oyuncu, ustalarla çalışmanın çok büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti.
2013'ün kendisine çok uğurlu geldiğini de ifade eden genç oyuncu 'Muhalif Başkan filminin çekimlerinden sonra 3 ayrı sinema filminden teklif geldi. Yani şansım açıldı. Bunlardan ikisini kabul ettim ve çok da severek rol aldım. Yeni sezon içinde bazı hazırlıklar devam ediyor' diye konuştu.

EŞİYLE OYNADI
Eşi de kendisi gibi oyuncu olan Serkan Kuru, 3 Mayıs'ta vizyona girecek Muhalif Başkan filminden sonra 2014'te vizyona girmesi beklenen bir korku gerilim filminde eşiyle birlikte başrolü paylaşıyor.

Editör: TE Bilisim