23. Uluslararası Adana Film Festivali’nin finalistlerinden; başrollerinde Tayanç Ayaydın ve ünlü şarkıcı Atiye’nin yer aldığı, Handan Öztürk’ün yazıp yönettiği ‘Bana Git De’, Adana’da seyirci ile buluştu.


Cinemaximum salonlarında yapılan filmin prömiyerinde oyuncular ve film ekibi seyircilerle birlikte ilk kez filmi izledi.

Ünlü bir şarkıcı olmak için evden kaçan genç bir kız ile, doğduğu topraklara giderken yolu onunla kesişen Ali’nin hikâyesini anlatan filmde Atiye, Arapça olarak bir Ürdün yerel şarkısını da seslendiriyor.

Tayanç Ayaydın, filmde var olma bunalımını aşmak için İstanbul’dan Doğu’ya doğru yolculuk yapmak isteyen bir gitaristi, Atiye ise ünlü olmak için Doğu’dan kaçıp İstanbul’a gelmeyi hedefleyen bir şarkıcıyı canlandırıyor.

Oyuncu kadrosunda Seyyal Taner, Umut Oğuz, Birsen Dürülü, Rıza Sönmez, Kaan Yılmaz ve Kahtalı Hamido gibi ünlü isimlerin de yer aldığı filmin müzikleri ise Mehmet Erdem ve Özgür Akgül’e ait.

Gösterim sonrasında yönetmen ve senarist Handan Öztürk ile oyuncular seyirci ile kısa bir süre söyleşide bulundu, soruları cevaplandırdı.

Seyircilerin ısrarlarına dayanamayan Atiye filmde seslendirdiği şarkıyı bir kez de seyirci karşısında canlı olarak seslendirdi.
Editör: TE Bilisim