YILIN ÇİFTİ ROMANTİK KOMEDİ 2 'DE  GELİYOR!

Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda 2.5 milyon tıklanan olay yaratan fragmanı ve fragmandaki mezdeke sahnesiyle çok konuşuldu. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bekarları, evlileri, yanlızları, güne özel plan yapan çiftleri, kadınları ve erkekleri sinemada buluşturacak olan filmin Emrah Yücel tarafından tasarlanan afişi de çok beğenildi. Afiş çekimleri için Romantik Komedi 2 oyuncularını ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un objektifinin karşısına geçti.
Filmin baş rol oyuncularından Sinem Kobal ve Engin Altan Düzyatan fotoğraf çekimleri sırasında hem çalıştılar hem de verdikleri pozlarla çok eğlendiler. Sinem Kobal, Tuana Büyükçınar'ın tasarladığı mini bir gelinlik giyerken, Engin Altan Düzyatan Vakko ile çok şık bir damat oldu. İkili Romantik Komedi 1 filminde iyi bir uyum yakalayarak birbirlerine çok yakıştırılmıştı. 14 Şubat’ta vizyona girecek filmde beraber çok komik sahnelerde yer alan ikili, bu birlikteliklerini farklı projelere de taşıma sinyalini verdiler.
Filmde evli arkadaşlarının arasında tek bekar kalan çılgın delidolu Didem karakterine hayat veren Sinem Kobal, sevgilisi Cem Sezgin (Engin Altan Düzyatan)’i evliliğe ikne etmek için denediği bir sürü taktikler, izleyiciyi güldürecek.
İkilinin aşkı herkesi kendine hayran bırakırken, ‘Evlilik mi bekarlık mı?’ sorusunu hem kadınların hem erkeklerin gözünden mizahi şekilde işleyecek. Filmi, Aslı Zengin ve Ceren Aslan beraber yazdılar. Filmin yapımcılığını Boyut Film/ Murat Tokat üstlenirken, yönetmen koltuğunda Erol Özlevi oturdu.

Editör: TE Bilisim