Adli Tıp'ın açıklamasında, yapılan araştırmada Sage Stallone'ye ait reçeteli ilaçlar bulunduğu belirtilirken, bu ilaçların neler olduğu ya da Sage'in ölümüyle ilgisi olup olmadığı hakkında bilgi verilmedi. Film yönetmenliği, yapımcılık ve aktörlük yapan Sage Stallone'nin cesedinin, hizmetçisi tarafından dün öğleden sonra bulunduğu, evde intihar notuna rastlanmadığı ifade edildi.


Sage'e önümüzdeki günlerde otopsi yapılacağı, müfettişlerin Stallone'nin geçmişteki sağlık durumunu inceleyeceği ancak ölüm sebebinin belirlenmesinin birkaç hafta süreceği bildirildi.


ÜNLÜ AKTÖR PERİŞAN HALDE

Sylvester Stallone'nin menajeri Michelle Bega ise yaptığı yazılı açıklamada, ünlü aktörün, oğlunun ölümü sebebiyle "perişan" halde olduğunu belirtti.

Sage Stallone, 66 yaşındaki aktörün ilk eşi Sasha Czack'la yaptığı evlilikten olan iki oğlundan biriydi. Czack'la 1985 yılında boşanan Stallone'nin halen evli olduğu Jennifer Flavin'den de üç çocuğu bulunuyor.

Sage Stallone, babasıyla iki filmde rol almıştı. İlk oyunculuğunu 1990'daki "Rocky V" filmiyle sergileyen Sage, 1996'da da "Daylight" filminde oynamıştı.
Editör: TE Bilisim