Tuğba Özay tecavüze uğradı

Tarlada saldırıya uğrayan Tuğba Özay can havliyle erkeklerin elinden kurtularak köy meydanına doğru kaçıyor ve köy meydanında deli Kadir tarafından kurtarılıyor. Tabi sevgilisi Laz Kit köy kahvesinde oturuyor oda kurtarmaya çalışıyor ama Türk erkeği daha ağır basıyor. Eğlence böyle devam edip gidiyor.Çekimler esnasında köylülerde çekimleri kamera arkasından izlerken çok eğleniyorlar ve gülme krizlerine giriyorlar.Vizyona gireceği günü sabırsızlıkla bekliyorlar.


Adapazarına 25 kilometre uzaklıktaki 120 haneli şirin bir köy olan Meşepınarı köyünde çekimlere son hızla devam ediliyor.
Köy muhtarı Şükrü Güngör ve köy halkı çekimlerin köylerinde olmasından çok memnunlar. 350 kişilik köyün halkı Avrupalı ve yarısı İstanbulda yaşıyorlar. Cumartesi ve Pazar günlerini İstanbulda yaşamak istemeyenler köylerine geliyorlar ve doğal ortamda günlerini gün ediyorlar. Meşepınarı köyü halkı film çekimlerine çok olumlu yaklaşırken bazı köyler film çekimlerine tepki gösteriyorlar. Meşepınarı köyünün çok eskiye dayanan mazisi de olduğunu söyleyen muhtar Şükrü Güngör köyü kuranların Iraktan göç edenlerin olduğunu dile getirdi.

Tuğba Özay Adapazarı'nda devam eden çekimlerde rolünün hakkını fazlasıyla verdi.

Haber ve Fotoğraflar: Muharrem ERDEMİR
Editör: TE Bilisim