Yönetmen Volkan Karataş ve Zeynep Tunuslu 'Kelebeğin İkinci Günü' adlı filmin setinde.

Çocukluğunda gördüğü şiddet yüzünden kişilik bölünmesi yaşayan Gül karakterini canlandıran Tuğçe Sarıkaya; "Kelebeğin İkinci Günü psikolojik sorunlar üzerine odaklanan bir film. Gül küçükken şiddet gören birisi, o yüzden yeni bir kişilik yaratmış onda. İçinde çocuksu bir kişilik var, aynı zamanda çok seksi bir kadını barındırıyor ama çok kötü karakterleri de barındırıyor. İçinde ki farklı kişiliklerle çatışma halinde. Bu filmden önce kişilik bölünmesiyle ilgili çok fazla bilgim yoktu, araştırmalar yaptım. Araştırma yapınca kendimi kötü hissetmemeye başladım. İlk başlarda çok zorlandım ama oyuncu koçum Tolga Tarık'ın da yardımlarıyla rolümün üstesinden geldim.” dedi.
AŞK HAYATIM LİMONİ

Özel hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Tuğçe Sarıkaya, “Aşkla aram limoni. Hayatımda işimi ön plana koydum. Belki biraz bencillik yapıyorum ama çok fazla vakit ayıramıyorum özel hayatıma. Şu anda dalgalı sulardayız, sallantıda diyecektim ama ayrıldık, kalbim boş…” dedi.
EBRU POLAT İLE KIYASLANMIYOR

Ebru Polat’ın kendisinden büyük olduğunu söyleyen Tuğçe Sarıkaya, ‘O şarkıcı, ben mankenim ve de oyunculukta yapıyorum. O yüzden çok kıyaslamıyorlar. İkimiz de şarkıcı olsak kıyaslarlardı. Fizik olarakta genelde benzetiyorlar. Aynı üretim, aynı seri.” diyerek esprili yanıt verdi.

Tuğçe Sarıkaya yeni projelerle iddialı geliyor.
Editör: TE Bilisim