Ünlü sanatçı yeni çıkardığı “Sinemam ve Ben” adlı kitabının imza günü için Bayrampaşa’daydı. İmza gününün hemen öncesinde Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Yeşilçam’ın Sultanı’na bir plaket ve Türkan Şoray’a özel hazırlanmış bir kazak hediye etti.

Türkan Şoray Bayrampaşa Kültür Merkezi'nde büyük ilgi gördü.


Başkan Aydıner, “Türkan Şoray’ı çok seviyoruz. Bayrampaşa’da onu ağırlamak bizi çok mutlu etti. Türk Sinemasına emek vermiş, zorlu şartarda gönüllerimizi fetheden filmleriyle yediden yetmişe herkesin gönlünü kazanmış çok değerli bir sanatçı. Türkiye için, bizim için çok büyük bir gurur.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra geçilen imza gününde Türkan Şoray’ı büyük bir sürpriz bekliyordu. 12 yaşında adını Türkan Şoray olarak değiştiren genç bayan, Yeşilçam’ın Sultanı’nı karşısında göz yaşlarına hakim olamadı. Türkan Şoray da bu beklenmeyen sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

İmza gününde akın edenler, Türkan Şoray’la fotoğraf çektirmek ve imza almak için birbirleriyle yarıştı. Şoray, bir hayranının doğum günü pastasını da üflemeyi ihmal etmedi.
Editör: TE Bilisim