POLİSİYE ONLARDAN SORULUR
 

"Bir Zamanlar  Osmanlı Kıyam" dizisinde  rol arkadaşı olan Türkan Şoray ve Cemal Hünal'ın uyumu sinemacıları harekete geçirdi.

Dizide güç birliği içinde olan Hatice Sultan ve solak başı Murat'ı oynayan Şoray ve Hünal’ın Güneş Film’den gelen öneriye göre bir polisiye hikâyesinde oynamaları isteniyor.
 
Dizinin yaz sezonu için tatile gireceği dönemde çekilmesi  düşünülen bu filmin yine bir dönem hikâyesi olması  planlanıyor.

Türkan Şoray, Cemal Hünal
Casusluk ve polisiye hikâyelerinden çok hoşlandığını; ancak  kendi sinema serüveni içinde bu tarz film çekme şansının çok olmadığını belirten Şoray "Bu hikâye, henüz tam senaryo halinde değil. Ama hikâye beni gerçekten çok etkiledi. Bu yaz tatiline yetişir mi bilmiyorum; ama  mutlaka bir yolu bulunur diye düşünüyorum. Cemal ile macera çekmeye bu kadar alışmışken yeni bir polisiye hikâyede beraber olmak  çok da iyi olacak. Çünkü onun gizemli hali bence  bu tür hikâye için çok da uygun..."

Cemal Hünal
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'ın  hem romantik hem de cengaver Murat'ını canlandıran Cemal Hünal ise sinemaya her zaman çok sıcak baktığını,Türkan Şoray ile oynamanın kendisini her zaman heyecanlandırdığını belirterek;"Umarım hikâye istediğimiz noktaya gelir ...Senaryo bana henüz ulaşmadı... Türkan Hanım ile birlikte değerlendirip karar veririz artık" diyor...  

Türkan Şoray, Cemal Hünal ile birlikte bir polisiye sinema filminde
rol almayı istediğini açıkladı.
Editör: TE Bilisim