Eğlence ve hesaplı alışveriş keyfini bir arada sunan İstanbul Optimum Outlet, geçtiğimiz günlerde çok özel isimleri ağırladı. 22 Ekim 2012 Pazartesi günü, Özcan Deniz'in 2 Kasım'da vizyona girecek son filmi Evim Sensin'in özel gösteriminin gerçekleştirildiği İstanbul Optimum Outlet'te Türkan Şoray ve Fahriye Evcen bir araya geldi.

"Türkan Sultan'a Özel Gösterim!"

Film vizyona girmeden önce, Yeşilçam'ın sultanı Türkan Şoray'a özel olarak filmi izletmek isteyen Özcan Deniz, sultana özel bir gösterim yaptı. Filmin başrol oyuncularından Fahriye Evcen de Türkan Şoray'a eşlik etti; ikili İstanbul Optimum Outlet'te filmi birlikte izlediler.



"Sultan'nın Gözyaşları..."

Film sonrasında gözyaşlarına engel olamayan Türkan Şoray; filmden çok etkilendiğini belirtirken; son yıllarda bu kadar duygusal bir film izlemediğini dile getirdi. Çıkışta, film hakkındaki görüşlerini paylaşan Şoray; "Duygulara çok hitap eden bir film. Ağlamayacağım diye
kendimi tuttum ama dayanamadım. Çok duygusal, çok içten, çok inandırıcı bir film olmuş. İzleyen herkes çok etkilenecek. Herkesi tebrik ediyorum."
dedi.



"Sultan'dan Evcen'e Tam Not!"

Filmin başrol oyuncusu Fahriye Evcen'nin oyunculuğunu çok beğendiğini söyleyen Türkan Şoray; genç ve güzel aktristin oyunculuğu hakkında şunları söyledi; "Fahriye inanılmaz güzel oynamış; harika bir işe imza atmışlar. Oyunculuğu kadar sesi de çok güzel. Finaldeki sahne ise müthiş etkili."



Filmde rol almak ister miydiniz sorusu karşısında; "Böyle bir filmde oyuncu değil seyirci olmak isterdim" diyen Şoray; herkesten önce izlediği için çok şanslı olduğunu dile getirdi.



"Filmi ele ele izlediler"

Filmde Özcan Deniz ile başrolü paylaşan güzel oyuncu Fahriye Evcen ise film hakkında şunları söyledi; "Türkan Şoray hepimizin idolü. Böyle
bir günde Türkan Hanım'a ev sahipliği yapmak, eşlik etmek benim için inanılmaz bir duygu. O'nun yanında, beraber el ele filmimi izlemek benim için büyük bir gurur. Biz Özcan ile iki genç insanın hayatından yola çıkarak; kimi zaman o insanların ailelerini de hikayeye entegre ederek bir aşk hikayesi hazırladık. Umarız izleyen herkes beğenir." 
dedi.
Editör: TE Bilisim