Yönetmen koltuğunda Türkan Şoray’ın oturduğu ve çekimlerin 7 haftadır Muğla’da devam ettiği “Uzaklarda Arama” filminde son haftaya girildi. Şoray’ın set içerisindeki keyifli ve sevecen tavrı tüm ekibin en büyük destekçisi oldu.

Büyük bir uyum ile çalışan ekip ayrılacak olmanın kendileri için çok zor olacağını, set boyunca bir aile gibi olduklarını belirtirken heyecanla vizyon tarihini bekleyeceklerini söyledi.

Büyük bir özenle seçilen ve güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan film için Şoray ise “ Çok büyük ve kıymetli bir ekiple çalışıyoruz. Harika oyunculara ve teknik ekibe sahibim. Herkes canla başla çalışıyor. Sanırım bugüne kadar çekilen filmler içerisinde en keyifli set ortamını biz yakaladık” şeklinde duygularını dile getirdi.

İzleyenleri son derece etkili ve sürükleyici bir hikayenin beklediği filmde Sultan’ın sinemada yer almasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirdiği kızı Yağmur Ünal’ın yanı sıra Mustafa Uğurlu, Fırat Tanış, Mehtap Bayri, Kaan Urgancıoğlu, Serkan Şenalp, Sevda Erginci, Ekin Türkmen, Aslı Samat, Esra Ergün, Elif Atakan, Pınar Göktaş, Fatih Al, Sema Keçik, Goncagül Sunar, Turgay Aydın ve Doğa Konakoğlu gibi isimler de yer alıyor. Türk sinemasının yıldız isimlerinden Eşref Kolçak ve Suna Selen gibi ustalar da oyunculara eşlik ediyor. Senaryonun Onur Ünlü’ye ait olduğu filmde kasabaya bir pavyonun gelmesi ile yaşananları konu alınıyor.
Editör: TE Bilisim