Ünlü Sinema, dizi ve reklam oyuncusu gittiği tatil kenti Kuşadası'nda yaban domuzlarını elleriyle besledi. Herkesin cesaret edemediği yaban domuzlarına korkusuzca yaklaşan Oyuncu Muharrem Erdemir deniz kenarındaki piknik yapan vatandaşlardan topladığı karpuz ve kavun kabuklarını alarak yaban domuzlarını elleriyle besledi.

Tatil için gittiği Kuşadası Güzelçamlı milli park kumsalında yüzlerce yaban domuzunu gören ünlü oyuncu gözlerine inanamadı.Şaşkınlığı geçtikten sonra gördü ki bu yaban domuzları insanlarla arkadaş olmuşlar.Aslında çok tehlikeli olan bu hayvanlar aç kalınca insanlarla dost olmuşlar.Çağırdığınız zaman sanki evcil bir hayvan gibi gelip yiyecek bekliyorlar.Ünlü sinema reklam oyuncusu Muharrem Erdemir hem denize giren hemde piknik yapan vatandaşların masalarından topladığı yemek artıklarını yaban domuzlarına vererek vatandaşlarında beğenisini kazandı.

3 hafta tatil yapan ünlü oyuncu Oyuncu Muro lakaplı Muharrem Erdemir '' Artık tatil bitti yeni reklam görüşmeleri ve dizi görüşmeleri başladı. Artık yeni sezonda işimize dönelim. '' dedi.

Ünlü oyuncunun oynadığı bazı projeler şöyle; Akbank, Finansbank, Didi soğuk çay, Fiat Doblo, Tadelle, Torku reklam filmleri bunlardan bazıları. Diziler ise şöyle; Kurtlar Vadisi, Öyle bir geçer ki zaman, Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Kertenkele, Karadayı, Şefkat Tepe, Küçük Gelin, Günümüzde Yeşilçam, Beyaz Show, Masal, Çakallarla Dans 2, Temel ile Dursun, Avanak Dedektör gibi bir çok projede yer aldığını dile getirdi. Yaklaşık 170 ayrı projede yer alan oyuncu Muro genellikle reklam, sinema ve dizide joker olarak kendini lanse ediyor. Aynı dizide 4 değişik karekter oynadığını oyuncu bulunamadığını dile getirdi.

Muharrem Erdemir, Yaban domuzları için; "Birçok insandan daha zararsız" dedi.
Editör: TE Bilisim