'Kaçış 1950' filminin yapımcısı emektar oyunculara sahip çıktı!

Bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren "KAÇIŞ 1950" filminin genç yapımcısı İhsan Taş Türk Sineması ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yapımcı İhsan Taş, efsane oyuncu Eşref Kolçak ile.


Bir ülkede toplumun kültür seviyesinin artmasında sanat ve sinemanın öneminin çok büyük olduğuna değinen başarılı yapımcı, sinemaya yıllarca hizmet etmiş emektar oyunculara sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.
Efsane oyuncu Ediz Hun, genç yapımcı İhsan Taş ile.


Türk sinemasının her geçen gün kan kaybettiğini söyleyen İhsan Taş "Çocukluğumuzdan beri filmleriyle büyüdüğümüz Yeşilçam'ın emektar sanatçılarının çoğunun durumu içler acısı, onların bir köşede yalnız ölmeleri ve yalnızlığa terk edilmiş olmaları hep içimi acıtmıştır.
Bundan sonraki tüm projelerinde Yeşilçam emektarlarına yer vereceğini belirten Taş, sözlerini şöyle sürdürdü "Önümüzdeki aylarda çekimlerine başlayacağımız güzel bir sinema filmi projemiz var. Şu sıralar onun ön hazırlıklarını yapıyoruz. Bu projemde en az 3 veya 4 tane emektar oyuncuya yer vereceğim. Onlar bizim değerlerimiz, bize sinemayı sevdiren ve yol gösteren üstatlarımız. Küçük veya büyük rollerde oynayan sinemaya emek veren tüm oyuncular birer kahramandır benim gözümde. Onlara sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Emektar oyuncularımıza sahip çıkmak zorundayız.
Her yapımcı çekeceği dizi veya sinema filmlerinde köşede unutulmaya yüz tutmuş 3 - 4 emektar oyuncuya yer verirse zaten hiç bir sorun kalmaz.Bütün yapımcı arkadaşlarımızı bu konuda sağduyuya davet ediyor ve bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum" diyerek ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

"KAÇIŞ 1950" isimli filminin Genel yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenen İhsan Taş yeni projesini ve oyuncu kadrosunu önümüzdeki günlerde duyuracağını söyledi.
Editör: TE Bilisim