Uzun bir zamandır ekranlarda görmediğimiz Selma Güneri, Es Film’in yapımcılığını üstlendiği TRT’nin sevilen ilk ve tek Osmanlı Polisiyesi ‘Filinta’nın 22. Bölümünde sürpriz bir karakterle 19 Mayıs Salı akşamı izleyenlerin karşısına çıkacak. Filinta Mustafa (Onur Tuna) karakteriyle sürpriz şekilde bağlantısı olan gizemli bir kadın olarak izleyeceğimiz ünlü oyuncu, Filinta’nın sürekli değişen dinamik, yenilenen enerjisinin bu haftaki bölümünün usta isimlerinden biri olarak hayranlarını selamlayacak.

Aralarında; Kaan Urgancıoğlu, Fırat Doğruluoğlu, Ahmet Arıman, Dusan Hyska, Baskhim Topojani, Özcan Varaylı, Ahmet Saraçoğlu, Hakan Eratik ve şimdi de Selma Güneri gibi önemli oyuncuları konuk eden Filinta ekibi,  deneyimli oyuncu kadrosunun yanı sıra, özel oyuncuları da seyircisiyle buluştururarak fark yaratmaya devam ediyor.  

Başrollerinde; Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Nur Fettahoğlu, Cem Uçan, Damla Aslanalp, Naz Elmas, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Wilma Elles, Kemal Topal, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Alona Kral, Ebubekir Öztürk, Ercan Demirel, Sencer Serta, Alican Bayhan, Emre Canpolat, Ceyhun Ergin, Çağrı Erceber, Uğur Yıldıran, Engin Yüksel, Gökçe Özyol ve Selim Gürata gibi önemli oyuncuların ve konuk oyuncu olarak Türk sinemasının önemli isimlerinden Selma Güneri’nin de rol alacağı Filinta’nın 22. bölümü 19 Mayıs Salı ve her Salı TRT1’de.

Editör: TE Bilisim