"Yola Geldik" yarın vizyonda!

Başrollerini Ozan Dağgez, Serhat Özcan, Orhan Aydın, Meral Kaplan, Serkan Şengül, Balamir Emren ve Ayça Kuru'nun oynadığı "Yola Geldik" filmi, dün akşam Profilo Alışveriş Merkezi'nde gala gecesi düzenlendi.

Başarılı oyuncu Balamir Emren filmde, mafya olmaya özenen komik bir karakteri canlandırıyor.

Senaryosunu Orhan Aydın'ın yazdığı komedi filminin, yapımcılığını İsmail Çağlar, Fevzi Işık ve Orhan Aydın üstlendi. Yönetmen koltuğunda Haydar Işık'ın oturduğu filmin oyuncuları, gösterim öncesi gazetecilerin soruların yanıladı.

Bizim açığımızı siz kapatıyorsunuz!

Filmde başrolü üstlenen isimlerden olan Orhan Aydın, "Bizim için çok keyifli ve eğlenceli bir film oldu. İnşallah bu zor zamanlarda insanlarımızın yüzünü güldürebiliriz" dedi. Tüm bütçeyi filmi çekmek için harcadıklarını belirten Aydın, "Filmin her detayına para harcadığımız için, bilbord reklamlarına para kalmadı. Buradan tüm basın mensubu arkadaşlara teşekkür ederim, bu açığı siz kapatıyorsunuz" dedi.

Biz "Yola Geldik" sizde filme gelin!

Filmin başrol oyuncularından olan güzel oyuncu Meral Kaplan, "Uzun süre sonra beyazperde de olmak çok mutluluk verici oldu. Çok güzel bir ekip ile çalıştım ve ortaya iyi bir film çıkardığımızı düşünüyorum. Biz "Yola Geldik" sizde filmde gelin" diyerek herkesi güldürdü. Turkuaz renkli bir elbise tercih eden oyuncu, gece boyunca güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti.
Editör: TE Bilisim