Seçimle ilgili birçok etiket TT(Trend Topic) listesinde bulunurken, seçimle ilgili atılan mesajlardan bazıları da şöyle:
Özge Uzun: Hakkın bu senin, vazifen... Kendin için değil sadece geleceğin için... Hadi kalk! #koyverme #Oyver Aslı
Aydın Taçbaş: Büyük bir heyecanla uyandım. Doğru yerde durmak, güzel bir his. Haydi sandığa.
İrfan Değirmenci: Günaydın Türkiye. Ülkemizin üzerine yeni güzel bir gün doğuyor. Halayla,horonla,çiftetelli,kaş
ık havası,atabarı,zeybekle.  Haydi İnşallah...
Fatih Portakal: Vatandaşlık görevi #OyVerin  İsmail Küçükkaya: 7.6.2015/ büyük gün, demokrasi günü. Günaydın Türkiyem.
Onur Akay: Bugün mutlaka sandığa gidin ve demokrasiye sahip çıkın. #oyver
Nihal Bengisu Karaca: Bugün gerekenler:  1) seçmen ve yüksek katılım  2) geçerli oy  3) usulune uygun sayım  4) sonuca rıza, olgunluk Sonrası iyilik, demokrasi. İsmail Saymaz: bugün mutlaka sandığa gidin ve demokrasiye sahip çıkın. ben öyle yapacağım.
Melih Altınok: Rüyanızda da oy pusulası görüyorsanız fena.
Zafer Arapkirli: O oy pusulasını o zarfa sığdırabilen, Origami sanatında uluslararası ödül alır.. O kadar diyorum yani.. Kumaş olsa, 2 takım elbise çıkar..

Ece Yörenç: Oy ver, 1 oy 1 oydur..

Fatma Girik oyunu Bodrum'da kullandı.

Bodrum’da yaşayan Fatma Girik, genel seçimler için bugün öğle saatlerinde sandık başına gitti. Gönlündeki partinin kazanmasını istediğini söyleyen Girik, rahatsızlığı nedeniyle hastanede yatmak zorunda olanların da oy kullanmaya hakkı olduğunu söyleyen ünlü sanatçı hastanede görev yapan doktorlar, sağlık çalışanları ve hastalar için hastanelere sandık konulabileceğini savundu.
Beren Saat oyunu kullanırken objektiflere gülümsedi.
Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Beykoz’daki Sedat Simavi İlkokulu’nda sabah saatlerinde oy kullandı.

Sezen Aksu oyunu kullanırken objektiflere gülümsedi.

Basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmayan ünlü sanatçının rahatsızlığı nedeniyle yürümekte güçlük çektiği görüldü.


Sezen Aksu çıkışta hayranlarıyla selfie çekti.

Hülya Avşar

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, oyunu Sarıyer Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde kullandı. Oyunu kullanmak için 1021 nolu sandığa gelen Avşar, kendi isminin olduğu yere başka birinin imza attığını öğrenince şaşkınlık yaşadı.

Cem Yılmaz Levent Lütfü Banat İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

Niran Ünsal "Herkes konuşur ben oyumu kullanırım" dedi.


Ünlü sanatçı Niran Ünsal, oyunu Beykoz Mahmut Şevket Paşa ilk öğretim okulunda kullandı... Türkiye'de yaşayan Doğudan batıya, Kuzey’den güneye herkesin oyunun kullanması gerektiğini ve aynı bayrak altında ve aynı topraklar üzerinde yaşayan tüm insanların birbirinden sorumlu olduğunun mesajını verdi... Müslüman Türk milletine hayırlara vesile olsun temennilerinde bulundu...


Onur Akay: Hasret Kalsın Balkondaki Günlere

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, 25’inci Dönem Milletvekilleri Seçimleri'nde oy kullandı. 
Oy vermek için öğle saatlerinde Ortaköy Tarkmanças Ermeni Ortaokulu’na gelen Onur Akay, ‘gelecek için, ülke için ve millet için üzerimize düşen görevi yaptık. Sanat ve sanatçılar üzerinde baskı, yasak, sansür ya da yıkım haberinin gelmediği günler için oy kullandım.' diyen Akay, konuşmasının sonunda ise basın mensuplarına Türk sanat müziğinin sevilen şarkısının nakarat bölümünü değiştirerek söyledi. Ünlü sanatçı, 'Akşam bu şarkıyı AKP için söylemeyi gönülden istiyorum: Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine, Hasret Kalsın Balkondaki Günlere.'
Editör: TE Bilisim