Ensonhaber.com'un haberine göre Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce hakında fezleke hazırlandığı öğrenildi.

CİNSEL TACİZ VE HAKARET
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce hakkında fezleke hazırlayarak Meclis Başkanlığı'na iletilmek üzere Adalet Bakanlığı'na gönderdi. İnce hakkındaki suçlama; 'cep telefonu mesajı ve mail yoluyla cinsel taciz ve hakaret. '

Savcılık, suçun işlendiğine dair kamu davası açılması için yeterli delil ve emare bulunduğuna hükmedince İnce'nin dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırladı.

FEZLEKEYİ YIRTMIŞTI
Muharrem İnce hakkında geçen yıl da 'iktidarı eleştirdiği için ' Sakarya Pamukova Cumhuriyet Savcılığı tarafından dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlanmış; İnce, Meclis kürsüsünde hakkındaki fezlekeyi yırtmıştı. Fezlekede; İnce'nin iktidarı eleştiren konuşma yaptığı ve bu sırada da trafik akışını engellediği öne sürülmüştü. İnce'nin seçim kanununa muhalefetten yargılanması istenmişti. İnce'nin yeni fezlekeyi de Meclis kürsüsünden yırtıp yırtmayacağı merakla bekleniyor.




(Beyazgazete.com)
Editör: TE Bilisim