Geçtiğimiz hafta İstanbul 11. kez, American Express Bosphorus Cup’a ev sahipliği yaptı. Org Sports tarafından, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) organizasyonu ile gerçekleştirilen ve üç gün süren yarışlarda farklı sınıflarda yaklaşık 70 yelkenli kıyasıya yarıştı.

Bu senenin kazananlarına kupalarını vermek üzere Suada’da özel bir gece düzenlendi. Tasarımını Can Yalman’ın yaptığı ve her yıl o senenin birincisine devredilen kupa, bu senenin genel klasmanda birinci olan takımı Goblin-3’e devredildi. Gecede Goblin-3, ödülünü Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Akın’dan aldı.
Goblin-3 takımı, kazandığı birincilikle Haziran sonunda yapılacak olan Porto Cervo Melges 32 Avrupa Şampiyonası’ndaki yarışa gidebilme hakkı kazandı. Ayrıca tüm kategorilerde dereceye giren teknelere, D-Marin Didim’den denizde tekne bağlama, tüm yelkencilerin severek kullandıkları Clarks marka ayakkabı, IRC2 sınıfında birinci olan yelkencilere ise Corum’dan saat hediye edildi.


İlgi Gövsa kokteylde ilgi odağı oldu.
Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Elvan Akın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen gece, kokteyl ile başladı ve ödül töreninin ardından DJ Can Hatipoğlu’nun performansı ile devam etti. Davete aralarında Zeynep Madra, Ayşegül ve Ali Ünal, İlgi Gövsa gibi isimlerin de olduğu cemiyet hayatından bir sürü tanıdık sima katıldı.

Ali ve Ayşegül Ünal


D-Marin Marinalar Koordinatörü Ali Bezirgan


Cem Dal - Elvan Akın


Zeynep Madra


BBVA Global Odeme Sistemleri Baskani Mehmet ve Mutena Sezgin 


Orhan Gorbon - Elvan Akın


Mutena Sezgin


İzzet Öz


'American Express Bosphorus Cup' ödül toreni  renkli görüntülere sahne oldu.





Editör: TE Bilisim