BURN KITEBOARD WORLD TOUR 2012’NİN ÖZEL BOĞAZ ETABI’NDA,
SNOWBOARD’CULAR BOĞAZ’IN DERİN SULARINA ATLADI!


29 Haziran Cuma günü, dünyanın en iyi kiteboard ve snowboard rider’ları, İstanbul Boğazı’nda buluştu Kiteboard’un olimpik sporlar arasına girmesinden sonra, ilk kez Türkiye’de gerçekleşen bu organizasyona, dünyanın her yerinden profesyonel kiteboard rider’ları katıldı.

Burn Tutku Ekibi'yle müziğin yanısıra board sporlarına da destek veren Burn işbirliğiyle İstanbul Boğazı'nın büyüleyici görüntüsü eşliğinde; Burn Tutku Ekibi üyesi Can Polatkan’ın jüri üyeliğinde dünyanın en iyi 7 snowbordcusu, water jump'tan Boğaz'a atlayarak büyüleyici bir görsel performans sergiledi!
Burn Tutku Ekibi üyesi Cenk Kuli’nin skateboard rampalarındaki şovu ve Türkiye’nin en iyi DJ’lerinin muhteşem performanslarıyla daha da renklenen etkinlikte, oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu, dünyaca ünlü kiteboard rider’ı Kevin Langeree ile, Boğaz’da jetski ve flyboard yaptı. Flyboard deneyimini yaşayanlar arasında, rekortmen dalıcımız Şahika Ercümen de vardı. 

Begüm Kütük

Oldukça hareketli ve dinamik bir şekilde gün boyu devam eden Özel Boğaz Etabı’na, Meltem Kazaz, Mithatcan Özer, Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu, Kutlu Torunlar ve Şahika Ercümen gibi renkli isimler de katıldı.
Burn Kiteboard World Tour Kuruçeşme Etabı'nda Kevin Langeree-Begum Kutuk


Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer'de Kuruçeşme'de ki etaba katıldı.

Editör: TE Bilisim