UEFA'dan Fenerbahçe'ye müjde

 Fenerbahçe Kulübü, UEFA'nın, katılım uygunluk konusunda son kararın UEFA Disiplin Kurulu'nda olduğu kaydıyla, şu an itibarıyla Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmesine karar verdiğini bildirdi.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi'nin, kulübün 2012-13 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer almasına karar verdiği belirtilerek, “Karar, UEFA'nın kulübümüze ve Türkiye Futbol Federasyonu'na, bugün gönderdiği açıklama ile bildirildi. UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Disiplin Müfettişi ve Fenerbahçe Kulübü'nün kendisine ilave dosyalar sunabilmesinin uygunluğuna, katılım uygunluk konusunda son kararın UEFA disiplin kurulunda olduğu kaydıyla, şu an itibari ile Fenerbahçe'nin UEFA karşılaşmalarına katılabilmesine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

3. ÖN ELEME TURUNA KATILACAK

Galatasaray'ın ardından ligi 2. sırada bitiren sarı-lacivertli takım, Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılacak.

DEMİRÖREN: YORUM YOK, KİMSE KONUŞMAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören UEFA'nın 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi için temiz kağıdı göndermisi üzerine "Yorum yok. Tüm yönetim kurulumu uyardım. Hiç kimse konuşmayacak" dedi. 

Editör: TE Bilisim