Tenis maçında bir araya gelen ünlü isimler bir yandan kıyasıya yarışırken bir yandan da eğlencenin tadını çıkardı. Hülya Avşar yıllardır vazgeçilmez sporu olan tenis maçında Ferhat Göçer'le takım olurken karşı takımda ise Ömür Gedik ve Behzat Gerçeker ile vardı. Üzerine giydiği mor renk eteği ile balerinleri andıran Hülya Avşar tenis kıyafetiyle oldukça ilgi çekerken maçı galibiyetini Ömür Gedik ve Behzat Gerçeker göğüsledi.


"DİKKATİM ÇOK DAĞILDI"

Maçı kaybetmenin verdiği üzüntüyü yaşayan Ferhat Göçer "Bütün maç boyunca Hülya'ya bakmaktan kendimi alamadım. Dikkatim çok dağıldı. Maçı o yüzden kaybettik yoksa hayatta kaybetmezdik" diyerek espriyi patlattı.

Avşar kızı 'Kugu Gölü Balesi'ni andıran eteğiyle ilgi odağı oldu.

Kahkahalarla cevap veren Hülya Avşar "Ben tek başıma oynamak zorunda kalmışım meğer ondan yenilmişiz" diyerek karşılık verirken bu tarz kıyafetleri sadece kortlarda giyebildiğini belirtirken bundan büyük keyif aldığını söyledi.
Ferhat Göçer, Hülya Avşar, Behzat Gerçeker ve Ömür Gedik müsabaka sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Behzat Gerçeker & Ömür Gedik ikilisi Hülya Avşar ve Ferhat Göçer'i yenmenin mutluluğunu yaşadı.

Behzat Gerçeker müsabakada rahat hareketleriyle dikkat çekti.

Ferhat Göçer müsabakada oldukça zorlandı.

Hülya Avşar ve Ferhat Göçer müsabakaya keyifli başladı. Dostluk maçı havasında geçen müsabaka sonrası espriler gırla gitti. Göçer, Avşar'ın eteği dikkatimi dağıttı derken, Avşar kızı da "Meger ben tek kişi oynamışım" dedi. Ömür Gedik bu duruma bir hayli şaşırırken Behzat Gerçeker rahat hareketleriyle dikkat çekmeyi başardı.


Editör: TE Bilisim