Günlük sporun en önemli bölümlerinden olan kardiyo çalışması şimdi heyecan dolu bir seyahat deneyimine dönüşüyor! Yoğun ve stresli iş yaşamına kısa bir mola verip spor yaptığınız vakitlerde, özellikle kardiyo çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız eğlenceli alternatifler arayışındaysanız Hillside’da heyecan verici bir deneyimin kapılarını aralayabilirsiniz. İş yoğunluğunuzdan dolayı göremediğiniz dünyanın 10 farklı lokasyonunu Hillside’da spor yaparken gezebilirsiniz.

Hillside City Club-Etiler, kulüpte üyelerine ücretsiz olarak sunduğu iPad’ler ile yeni bir hizmet sunuyor. Hillside, “Virtual Active” uygulaması ile üyelerini dünyanın 10 farklı sıra dışı lokasyonuna taşıyor. Bu interaktif egzersiz uygulaması sayesinde İsviçre Alpleri’nde, California’da, Los Angeles’ta ya da Venedik’te koşuyor, pedal çeviriyor gibi hissedebiliyorsunuz.
Böylece kardiyo çalışmanızla adeta bir outdoor macerası yaşıyorsunuz. Dünyada büyük ilgi gören, Washington Post gibi birçok yayına haber olan bu uygulama, birinci şahsın bakış açısından çekilmiş olağanüstü görüntü kalitesindeki videolara sahip. Bir anlamda spor yaparken seyahat ediyor, görmek istediğiniz yerleri yüksek kaliteli videolar sayesinde gezme fırsatını yakalıyorsunuz.
Üstelik tüm bunları deneyimlerken kardiyo çalışmanızı tamamlıyorsunuz. Kulüpteki koşu bandındayken ya da pedal çevirirken bir anda bambaşka bir ülkede kardiyo yapmanın keyfini sürüyorsunuz. “Virtual Active” uygulamasındaki video hızı, kullanıcıların kardiyo ekipmanındaki egzersiz hızı ile dinamik olarak birlikte hareket ediyor.
Siz hızlandıkça ‘ekrandaki siz’ hızlanıyor, yavaşladıkça yavaşlıyor. Kısacası artık Hillside City Club-Etiler’de spor yaparken kendinizi başka bir ülkede hissedebiliyor, dünyanın 10 farklı lokasyonunda spor yapmanın keyfini yaşayabiliyorsunuz.
Etiler de Hillside City Club'da spor yaparken dünyayı dolaşma şansına sahip olabilirsiniz...
Editör: TE Bilisim