'ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYE'

Orhangazi’yi çok beğendiğini söyleyen Aslıhan Güner, kendi adına ‘Hatıra Ormanı’ oluşturulması ile ilgili olarak; “Böyle bir şeyin yapılması mutluluk verici. Özellikle benim doğum günümde böyle bir sürprizin yapılması gurur verici. Burada ki hayranlarımın benim için belediye ile birlikte özel bir alana yapmış oldukları Hatıra Ormanı’na 150 tane fidan dikmişler. Ben ve Mert’te bugün birer tane fidan diktik. Manevi boyutu benim için çok büyük. Gerçekten hayatımda aldığım en güzel hediye. İleri ki yıllarda bu ormanı yeniden ziyaret etmeyi düşünüyorum” dedi.

Yağmurlu havaya rağmen keyifli bir gün geçirdiklerini söyleyen Aslıhan Güner, “O mis gibi toprak ve orman kokusu muhteşem. Ağaçlarımızı kesmekten ziyade bol bol fidan dikelim; yeni ağaçlar, yeni ormanlar oluşsun. Orman demek oksjien, ciğerlerimiz demek… O yüzden bu ‘Hatıra Ormanı’nı oluşturan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Bursa Orhangazi de yorgunluk attığını söyleyen güzel oyuncu, “Oranın meşhur zeytininden de yedim. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan bizi çok güzel ağırladı, daha sonra yapılacak festivale de davet etti.” dedi.
Aslıhan Güner eşi Mert Kılıç ile birlikte Bursa Orhan Gazi'ye giderek kendisi için oluşturulan Hatıra Ormanı'na ağaç diktiler.

Aslıhan Güner Bursa da oluşturulan Hatıra Ormanı'nın önünde fanlarıyla fotoğraf çektirdi.


Editör: TE Bilisim