Suat Sayın'ı son yolculuğunda kızları Emel Sayın ve Fatoş Tektaş ile torunu Nergis Mizanoğlu, aile dostları, iş ve sanat dünyasından Nükhet Duru, Erol Evgin, Ferdi Tayfur, Mahsun Kırmızıgül, Yılmaz Ulusoy, Türker İnanoğlu, Selami Şahin gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.



Emel Sayın: Çok üzgünüm melek annemi kaybettim. Son anlarında hep yanındaydım. Vasiyeti yoktu, mekanı Cennet olsun. O bizi yukarıdan görüyordur ondan eminim. Nurlar içerisinde yatsın sevgili annem benim.




Fatoş Tektaş (kızı) : Son dönemleri sıkıntılı geçmedi. Hastanede rahattı. Şükürler olsun ki annemi çok sıkıntılı görmedim ben. İnşallah acı çekmemiştir. Vasiyeti sesli olarak söylemedi ama belki içinden geçirmiştir.

Nergis Mizanoğlu: (torunu)
1,5 yıldır akciğer kanseriydi. Ara ara halsiz düştükçe hastaneye yatıyordu ve toparlıyordu ama bu sefer toparlayamadı malesef. Akciger kanseri yıpratan bir hastalık. Mekanı Cennet olsun.

Nükhet Duru: En son geçen kış Emel'imin konserinde görüştük ama sık sık telefonla konuşurduk. Bende kısa bir süre önce annemi kaybettim çok acı birşey. Hiçbir annenin gidişi erken değildir. Sevdiğim bir insanı uğurluyorum bugün. Allah rahmet eylesin.

Selami Şahin:
Ateş düştüğü yeri yakar, mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Son dönem ziyaret edemedim, telefonla görüşebildik. Tabi ki annedir, üzülmemek elde değil. Ana gibi yar olmaz, baba gibi diyar olmaz. Allah rahmet eylesin.

Ferdi Tayfur:
Emel hanımın annesini kaybettik. Emel hanım dürüst tertemiz bir arkadaşımız, Allah sabır versin. Allah inşallah o melek gibi güzel kadını cennetine alır. Hepimizin başı sağolsun. Benim sağlığım iyi, biraz zaman alır dediler, bekliyorum böyle tam olarak iyileşmeyi…

Yılmaz Ulusoy:
Ben 70'l i yıllarda tanıdım çok eski bir dostumdu. Çok sevdiğim bir insandı, her konuda hanımefendiydi. Son zamanlarda çok sık görüşmüyorduk ama 70, 80 ve 95 yılları arası çok güzel dostluklar kurduk. Emel de çok iyi bir dostum. Malesef hayatta böyle cenazeye geliyoruz, en yakınlarımızı bırakıp gidiyoruz. Hakikaten Suat hanım çok hatır sever iyi bir hanımefendiydi. Allah rahmet eylesin. (OLCAY ÜNAL SERT, AKŞAM)
Editör: TE Bilisim