Erez Eğilmez 43'üncü yaş gününü coşkuyla kutladı

Ünlü koreograf Erez Eğilmez 43. yaşını çok özel bir parti ile Büyükdere sırtlarındaki villasında seçkin davetli topluluğu ile kutladı. Erez Eğilmez, yeni yaşını kutladığı parti, boğazın eşsiz manzarası ile bütünleşerek keyifli bir ortamda geçti. Ünlü Koreografın bu özel gününe sanat, cemiyet ve moda hayatının tanınmış simalarının yansıra bürokrasidendi simalar katıldı. Kuş sütünün eksik olduğu partiye ünlüler akın etti. Renkli görüntülere sahne olan doğum gününde özellikle Erez Eğilmez’in Filiz Aker, Hande Hazal ve Meral Konrat ile dansı Çok konuşulacak sahnelerden biriydi. Adını Feriha koydum dizisinin ünlü oyuncusu Çiğdem İrtem ile Erez Eğilmez’in nostaljik dansı da görülmeye değerdi.

Gündüz başlayan parti önce bir resepsiyon şeklinde gerçekleşti, daha sonra DJ Albert Kanitler ve fasıl ekibinin enfes müzikleri ile eğlencenin enerjisi yükseldi ve özel partiye dönüştü. Davete katılan önemli isimler arasında; Filiz Aker, ünlü İç Mimar Erencan Efe Erkan, sanatçı Mine Mucur, oyuncu Meral Konrat, Haber Türk’ten Rıdvan Bıyık ve podyum dünyasından Asena Damla Sezgin, Halime Şahin, Hacer Tülü, Maryam Sotodeh ünlü Koreografı yalnız bırakmadılar.

Erez Eğilmez sevenleri ve dostlarına "Yaş geçer ömür biter dünya döner ama gerçek sevgiler asla bitmez" diyerek doğum günü pastasını kesti ve iyi ki buradasınız hepinizi çok seviyorum, saygı duyuyorum diyerek davete katılan konuklarını güzel sözleri ile onore etti. F1 Ferrari takımı İstanbul danışmanı Korhan Öniz bu özel partiye eşi ve babası ile katılarak güne renk kattı.

Yaş Günü davetine katılan farklı iş sektörlerinden birçok davetli vardı. Nevin Şamlı, Ceyhun Dinç, Ümit Yalaza, Yağız Yeniçeri, Şebnem Turan, Onur Bekir, Hasan Atılgan, Ali Selimoğlu, Tarkan Karaduman, Çağrı Özkan, Onur Bekir, Natali Ohje, Anjelic - Juana Endersan, Hande & Hayal, Murat Kaya, Yosi Herson ve eşi, Ali Nazari, Emel Orhan oğulları, Eren Akyıldız ile beraber bürokrasi ve kamuda görevli davetliler de katıldı.

Günün en akılda kalan olaylarından biride, Ünlü Mimar Erencan Efe Erkan'ın davete kalabalık bir fasıl ekibi ile müzik eşliğinde gelerek süpriz yapması oldu. Gecenin ardından Erez Eğilmez yanına manken arkadaşlarını alarak gözden kayboldu.

Erez Eğilmez, doğum gününe gelen dostlarıyla yakından ilgilendi.

Gündüz başlayan doğum günü partisi gecede devam etti

Erez Eğilmez 43'üncü yaşını arkadaşlarıyla birlikte kutlarken çılgınca eğlendi.

43'üncü yaşını büyük coşkuyla kutlayan Erez Eğilmez davetlilere şarkı da söyledi.

Korhan Öniz ve ailesi Erez Eğilmez'i doğum gününde yalnız bırakmadı.

Erez Eğilmez'i bu özel gününde yakın dostu Filiz Aker de yalnız bırakmadı.

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik, Erez Eğilmez'i doğum gününde yalnız bırakmadı.

Editör: TE Bilisim