Evleniyooruz.Biz tarzında bir ilk, Evlenmiş ve Evlenecek olan çiftlere hazırlanmış bir Sosyal Medya sitesi olarak yayın hayatına başladı. Diğer Sosyal Medya sitelerinden en önemli farkı siteye çiftlerin birlikte üye olabilmeleri ve bu sitenin gerçek bir aile ortamı olmasıdır. Çiftler üye olduktan sonra evlilik teklifinden balayına kadar işleyen süreci, Anı Defterinde yazılar yazarak paylaştıkları fotoğraf ve videolar ile anlata bilirken, çiftlerin yakınları onlara yorum yapıp sevgilerini paylaşabiliyorlar. Çiftlere evlilik ile ilgili haberler iletilip evlilik sektörüne hizmet veren şirketler ile bir araya getiriliyorlar.
Sitede her şeyden önce evlenmiş ve evlenecek çiftlere yer veriliyor. Evliliğe aday olan herkes beklenirken üyeliğini bir bekar olarak kullananlara da yakında seviyeli bir ilişki kurması tavsiye ediliyor. Sonuçta burası bir “aile ortamı” ;-) diyor projenin sahibi Ahmet Ataner Şapçı.
Fikrin sahibi Bilişim Uzmanı ve Neden web sitesi sahibi olmalıyız ve Sosyal Medyadaki Yüzümüz” kitapların yazarı Ahmet Ataner Şapçı“Ülkemizde her sene ortalama 600.000 çift evleniyor. Amacımıçiftlerin kendilerini özel hissedebilecek bir ortam yaratıp, siyaset, oyun teklifleri, rahatsız edici içerikler ve kişilerden uzak nezih, ahlaklı, saygı ve sevgi dolu bir sosyal medya ortamı yaratmaktır. İlk haftamızda üye olan 300 çift bize gelecek aylarda bizi bekleyen on binlerce çiftin sinyallerini verdi. Biz evlendik veya evleniyoruz diyen herkesi www.evleniyooruz.biz e bekliyoruz”
Editör: TE Bilisim