Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Fahriye Evcen, güzellik elçisi olduğu L’Oréal Paris’in “Güzelliği Yakala” konseptli makyaj çekiminde yer aldı. “Büyük Gün” makyajı ile kamera karşısına geçen Fahriye Evcen, romantik görünümü ile göz kamaştırdı. Ayrıca çekimlerde bohem şık ve glam olmak üzere bambaşka iki görünümle daha yer aldı. Fahriye Evcen’in makyaj uygulamaları; L’Oréal Paris Makyaj Tasarımcısı Ali Rıza Özdemir tarafından tasarlandı.

İzleyici karşısına farklı rollerle çıkan Fahriye Evcen, bu kez biri “Büyük Gün” olmak üzere, birbirinden farklı üç farklı görünümle karşımıza çıkıyor. Kadınları hayatın her anında süper star gibi özel hissetmeye davet eden L’Oréal Paris’in çekimlerinde Fahriye Evcen; Büyük Gün makyajıyla olduğu kadar, Bohem Şık ve Glam makyajlarıyla da dikkat çekti.

L’Oréal Paris güzellik elçisi Fahriye Evcen: “Her kadın kendisi için en özel anlarda kesinlikle etkileyici görünmek ister. L’Oréal Paris ile tüm özel anlarında güzelliği yakalamaları için kadınlara ilham vermek amacıyla çekimler gerçekleştirdik. Çekimlerde; üç farklı görünümü ve makyaj uygulamasını yansıttık. Büyüleyici bir etki için en önemlisi bence her zaman bakışlardır, bakışların gücünün yerini hiçbir şey alamaz. L’Oréal Paris ile gerçekleştirdiğimiz çekimlerin makyaj uygulamalarında da en sevdiğim şeylerden biri, bakışları güçlendiren ve derinleştiren makyajların ön plana çıkarılmasıydı. Çekimler benim için çok keyifliydi. Bu hislerimiz yaptığımız işe de yansıdı, hepimizi heyecanlandıran sonuçlar ortaya çıktı” dedi.
Editör: TE Bilisim